Dragnea vorbea despre restructurarea Guvernului, Tudose foloşte cuvântul eficientizare

E.b. | 30.12.2017

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat că în luna ianuarie se va face o analiză în coaliţie în legătură cu o posibilă restructurare a Guvernului şi i-a cerut lui Tudose să fie "mai calm", iar premierul nu-l contrazice.

Pe aceeași temă

 


Premierul Mihai Tudose a anunţat că, "în mod cert", urmează să fie luate anumite "măsuri de eficientizare", atât la nivelul Guvernului, cât şi a tuturor celor care sunt puşi să ia decizii.


Întrebat la România TV dacă în ianuarie ar urma să aibă loc o evaluare a Cabinetului său, şeful Executivului a răspuns: "Da, va fi o discuţie în coaliţie şi nu neapărat a Cabinetului, ci a tuturor celor care sunt puşi să ia nişte decizii, să pună în aplicare nişte decizii, începând cu şefii de agenţii, secretarii de stat, membrii în CA-uri, în AGA (...), membrii Cabinetului, unde e loc de mai bine", Conform Agerpres.


Premierul Tudose a amintit şi faptul că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre "eficientizarea actului de guvernare, a actului administrativ".

 

De fapt, Dragnea a spus, tot la România TV "Evaluarea Guvernului s-a făcut permanent şi se face uitându-ne la măsurile pe care le-am adoptat în Guvern şi ne uităm şi în Parlament. Trebuie să vedem anul viitor dacă forma Guvenului este cea mai bună, dacă este nevoie sau nu să se procedeze la o restructurare a Guvernului. Dacă da sau nu".


"El a vorbit de eficientizarea actului de guvernare, a actului administrativ. Şi este vorba (...) să începem de sus, de la nivel guvernamental şi terminând evident cu nivelul de jos, al structurilor din teritoriu. (...) Este un proces care ar trebui să se întâmple, după opinia mea, foarte curând. (...) În mod cert vor fi măsuri de eficientizare", a mai afirmat Tudose. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22