Liberalii susţin revendicările medicilor de familie: Sistemul e în colaps; demiterea lui Bodog

E.b. | 03.01.2018

Liberalii susţin revendicările medicilor de familie, iar premierul Mihai Tudose trebuie să-l demită de urgenţă pe ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, susţine Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL.

Pe aceeași temă

 

 

Partidul Naţional Liberal susţine revendicările medicilor de familie şi acuză Guvernul lui Dragnea şi Tudose de cinism pentru că lasă bolnavii fără reţete compensate şi medicamentele necesare. (...) Greva medicilor de familie arată că sistemul sanitar este în colaps, iar Tudose trebuie să-l demită urgent pe ministrul Bodog, responsabil pentru dezastrul din sănătate, a scris  Ionel Dancă pe pagina sa de Facebook.

 

El subliniază că PNL a depus un amendament la Legea bugetului de stat pentru creşterea finanţării medicinei primare la nivelul recomandat de Banca Mondială de 12% din fondul unic al asigurărilor de sănătate, însă aminteşte că a fost respins de majoritatea PSD - ALDE.

 

Dacă Tudose ar fi vrut cu adevărat să găsească o soluţie la revendicările medicilor de familie, trebuia să ceară colegilor din coaliţia PSD - ALDE să admită amendamentul depus de PNL la Legea bugetului de stat. Premierul Mihai Tudose i-a minţit pe medicii de familie când le-a promis că va căuta o soluţie la fel cum a minţit de atâtea ori că îl va demite pe ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, afirmă Ionel Dancă.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22