Vrei sa arati ca modelele din reviste? Poarta rujuri mate!

Fara Autor | 04.01.2018

Trendurile in machiaj vin si pleaca, iar buzele super glossy au fost inlocuite de multa vreme de super pigmentatele rujuri mate.

Pe aceeași temă

Le vedem pe buzele vedetelor, in revistele de moda si pe peste tot in jurul nostru. Iar rujurile lichide mate au devenit cele mai populare produse cosmetice. Vrei sa stii de ce ar trebui sa le ai si tu in trusa de machiaje? Hai sa aflam impreuna!

 

Rujurile lichide mate sunt foarte pigmentate

 

Buzele tale sunt colorate printr-o singura aplicare. Si asta pentru ca formula rujurilor mate contine un procent mult mai mare de pigmenti fata de rujurile clasice. Nu este magie, dar am putea spune ca rezultatul este magic. De aceea, poti foarte bine sa optezi pentru un machiaj mai natural, pentru ca buzele tale sunt deja punctul de interes. Imbraca o pereche de jeansi, arunca pe tine un hanorac supradimensionat, prinde-ti parul intr-o coada si foloseste rujul mat preferat. Acum esti pregatita sa frangi cateva inimi cu un efort minim.

 

Rujurile lichide mate sunt foarte catifelate

 

Primele rujuri mate aparute nu erau atat de blande cu buzele tale, insa specialistii in frumusete au reusit sa scoata in ultima perioada variante de 1000 de ori mai bune. Unele dintre cele mai apreciate rujuri lichide mate sunt cele din colectia Matte Stain de la Melkior. Sunt incredibil de pigmentate si, in acelasi timp, ofera un aspect catifelat buzelor tale, fara sa le deshidrateze. Nuantele disponibile sunt PER-FEC-TE, deci ar fi o idee buna sa arunci o privire pe site-ul Melkior.

 

Rujurile lichide mate ofera volum buzelor tale

 

Din moment ce culorile sunt foarte accentuate, este normal ca si efectul vizual sa fie unul foarte luxos. Si hai sa-ti spunem un secret: rujurile mate iti permit sa depasesti conturul natural al buzelor. Nu se va vedea ca ai apelat la un astfel de truc!

 

Rujurile mate sunt perfecte pentru selfie-uri

 

Probabil ai observat si tu deja ca rujurile mate iti ofera un aspect mult mai glam in poze. De vina sunt culorile foarte pigmentate care reprezinta un punct de interes in selfie-urile pe care le faci. Mai mult, daca folosesti nuante deschise sau foarte puternice, dintii tai vor parea mult mai albi. Daca esti activa pe retelele sociale, precum Instagram sau Facebook, si vrei sa strangi cat mai multe like-uri si follows, foloseste rujuri mate si sigur vei atrage atentia.

 

Rujurile lichide mate sunt facute sa reziste

 

Poate cel mai important avantaj al rujurilor lichide mate este rezistenta. Formula lor le permite sa ramana pe buze chiar si daca mananci sau bei, fara sa capete un aspect neglijent si sa-si piarda din intensitate. Nu exista nicio indoiala, aceste rujuri mate sunt un aliat valoros in frumusete pentru orice femeie.

 

Daca inca nu ai rujuri lichide mate in trusa de machiaje, nu mai sta pe ganduri! Daca vrei sa arati in orice moment al zilei ca modelele din revistele de moda, poarta-le pe buze si vei remarca singura diferenta!

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22