Vlad Voiculescu: Despre relația privilegiată Lucan - Bodog nu știm de ieri, de azi

Dora Vulcan | 05.01.2018

”Amenintarile domnului Lucan aveau ca baza relatia privilegiata cu politicienii ce aveau sa se instaleze din nou dupa alegeri", a scris vineri pe Facebook fostul ministru al Sanatatii Vlad Voiculescu.

Pe aceeași temă

 

 

Redăm postarea integrală a fostului ministru

 

 BODOG-LUCAN

Despre relația privilegiată a domnului Lucan cu domnul Bodog nu știm de ieri, de astăzi. Înțeleg că ar fi și rude, ceva nași/fini în familie... sper să aflăm cu toții în curând.

 

Decapitarea Corpului de Control (exact așa cum amenințase domnul Lucan) nu venea decât să confirme ceea ce știam... că amenințările domnului Lucan aveau ca bază relația privilegiată cu politicienii ce aveau să se instaleze din nou după alegeri.

 

---

INFORMATORI ÎN MINISTER

Despre faptul că domnul Lucan avea permanent informații clasificate din interiorul ministerului... știam de asemenea. Parte dintre cei care îi transmiteau fiecare pas îmi sunt prea bine cunoscuți. Despre alții, sper să aflăm cu toții mai devreme sau mai târziu.

 

---

CONTROL DE FORMĂ

La insistențele DIICOT, după ce lucruri de o gravitate extremă fuseseră transmise către DIICOT în August și in Noiembrie 2016, domnul Bodog a fost obligat să trimită din nou Corpul de Control.

 

Astfel, în perioada 15.05.2017-26.05.2017, cand 7 persoane (Corpul de Control al Ministrului Sănătății și membrii ai Casei de Asigurări de Sănătate București) au realizat un simulacru de control la Cluj. În Minister se știa foarte clar care sunt instrucțiunile... să găsească cât mai puține lucru... misiune de care echipa s-a achitat cu brio.

 

Iar pentru asta, au fost tratați cum se cuvine: cazarea echipei de 7 persoane la Grand Hotel Italia Cluj (5 stele!) - deși legea permite oficialilor să se cazeze la hoteluri de maxim 3 stele - cu mese și băutură la discreție (un mic detaliu demn de alte epoci vedeți în fotografiile atașate).

Factura care la un calcul simplu ar trebui să depășească 6000 de euro... nu știm cine a achitat-o.

 

---

DOMNUL BODOG LA DIICOT

Aseară, domnul Florian Bodog a mers la sediul DIICOT București pentru a da câteva declarații. Sper ca procurorii să afle mai multe... atât de la domnul Bodog cât și de la distinșii domni și doamne din MS care s-au ocupat cu protejarea infractorilor.

 

---

Vă recomand de asemenea postarea lui Andrei Ciurcanu, jurnalistul care a lucrat ani de zile pentru a deconspira ceea ce se întâmplă în domeniul transplantului: http://bit.ly/2AvsRCs (sursa fotografiilor de mai jos, de asemenea)

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22