Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


După apariţia cărţii «Foc şi furie», Trump s-a autodeclarat un «geniu foarte stabil»
E.B. - - - -
2018-01-06
International
2

Donald Trump, preşedintele SUA, s-a autodeclarat azi un geniu foarte stabil, după apariţia, vineri, a unei cărţi extrem de critice la adresa sa.

 

 

În respectivul volum este este pusă la îndoială capacitatea de a-şi exercita funcţia, relatează Reuters, preluată de Agerpres.

 

"De fapt, de-a lungul întregii mele vieţi cele două cele mai mari atuuri ale mele au fost stabilitatea mintală şi faptul că sunt, cum ar veni, deştept de-a binelea", a scris Trump pe Twitter.

 

"Am ajuns dintr-un om de afaceri de FOARTE mare succes, o vedetă TV de top... preşedintele Statelor Unite (din prima încercare). Cred că pentru asta trebuie să fii nu deştept, ci geniu... şi un geniu foarte stabil!" - a mai comentat liderul de la Casa Albă.

 

Trump s-a simţit dator cu aceste remarci după ce volumul "Fire and Fury: Inside the Trump White House" (Foc şi furie: În interiorul Casei Albe a lui Trump), semnat de Michael Wolff, a devenit brusc bestseller, după publicarea sa vineri. 

 

 

Respinsă încă înainte de apariţie de Trump ca fiind "plină de minciuni", cartea prezintă o Casă Albă în haos, cu un preşedinte nepregătit pentru funcţie şi asistenţi care îi pun la îndoială capacităţile.

 

TAGS : trump casa alba fire and fury foc si furie geniu carte critic
Comentarii
emil 2018-01-08
Nebun in forma continuata.
CHARLIE 2018-01-07
La Azil de Nebuni: Saracul de el, nu stie ca eu sut geniul.
Total 2 comments.
Mai multe din International
1441
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22