Malin Bot, bagat in duba de jandarmi dupa ce a protestat vehement la sediul PSD VIDEO

E.b. | 08.01.2018

Jandarmii l-au ridicat si bagat in duba pe Malin Bot chiar din fata sediului PSD din Bucuresti, aflat pe Soseau Kiseleff. Pe langa Bot, jandarmii au mai ridicat alti trei protestatari.

Pe aceeași temă

 


UPDATE: Aproximativ zece persoane s-au adunat luni cu pancarte în faţa sediului PSD pentru a protesta faţă de conducerea acestei formaţiuni. Un protestatar s-a urcat într-un copac, susţinând că în acest fel doreşte să-şi exprime punctul de vedere şi să evite să fie dus la Poliţie.

 

Reprezentanţii Jandarmeriei le-au cerut să plece, deoarece nu aveau autorizaţie în acest sens. De asemenea, mai mulţi reprezentanţi ai Federaţiei Naţionale al Revoluţionarilor au arătat că deţin autorizaţie pentru a protesta pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 4 ianuarie, şi că, în aceste condiţii, alţi manifestanţi nu pot să participe la acţiuni de protest în această zonă. În aceste condiţii, o parte din cei care manifestau împotriva PSD au fost de acord să plece. Pe de altă parte, jurnalistul Mălin Bot a refuzat să părăsească zona, transmite Agerpres.

 

În momentul în care jandarmii l-au luat pentru a-l duce la Poliţie, jurnalistul s-a prins de un indicator de circulaţie, scoţându-l parţial din pământ. În cele din urmă, jandarmii au reuşit să-l urce în dubă.

 

Bot a opus rezistenta, acuzand ca este un "abuz", si a rupt un semn de circulatie din fata portii.

 

Malin Bot a protestat timp de circa o ora in fata sediului si fusese legitimat.

 

Un alt protestatar s-a urca intr-un copac, fiind ulterior condus de jandarmi la duba. Acesta a mers de bunavoie. El a avut un microfon cu statie la care a rostit diverse mesaje adresate lui Liviu Dragnea.

 

Pe langa Bot, jandarmii au mai ridicat alti trei protestatari, conform HotNews.

 

Protestatarii sustin ca jandarmii fac abuz, ca nu au dreptul sa ii duca cu forta la sectie, in conditiile in care s-au legitimat.

 

Jandarmeria precizeaza insa, potrivit News.ro, ca persoanele din fata sediului PSD care au fost conduse luni la sectie tulburau ordinea publica intrucat aveau obiecte de amplificare a sunetului, iar protestul lor nu respecta conditiile legale, respectiv declarare si avizare.


Potrivit Jandarmeriei, in locul respectiv era avizata o alta activitate de protest al carei organizator nu a fost de acord cu prezenta celorlalte persoane si a solicitat indepartarea lor din zona.
 
"Patru persoane au fost conduse la sectia de politie in vederea sanctionarii (persoanele care savarsesc fapte contraventionale care prin natura lor tulbura linistea si ordinea publica sunt indepartate din zona)", mai precizeaza Jandarmeria.

 

Citeste si: Radicalizarea jurnalistului. Mălin Bot pe YouTube

 

 

 

In fata sediului s-au aflat circa 5 protestatari, in timp ce inauntru se desfasoara sedinta CEx a PSD.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22