Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Discuţie Tudose - Carmen Dan legată de poliţistul care ar fi agresat sexual doi copii
E.B. - - - -
2018-01-08
Actualitate Interna
1

Premierul Mihai Tudose urmează să aibă o discuţie cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, în ceea ce priveşte cazul poliţistului de la Brigada Rutieră acuzat că ar fi agresat sexual doi copii.

 

Întrebat luni dacă a vorbit cu Carmen Dan despre acest caz, Mihai Tudose a răspuns: "Nu am vorbit. Acum o să mă duc la Guvern, să o întreb despre ce este vorba", transmite Agerpres

 

Agentul de poliţie acuzat că ar fi agresat doi copii într-un lift din Capitală a fost reţinut, luni, pentru 24 de ore, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru două infracţiuni de agresiune sexuală asupra unor minori.

 

În cauză urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Sectorului 6 în vederea luării măsurii arestării preventive a inculpatului pe o durată de 30 de zile.

 

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, inclusiv cu privire la eventuala implicare a persoanei în cauză în fapte similare.

 

Totodată, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a cerut şefului Poliţiei Române să spună, până miercuri, cât de serioase şi de riguroase au fost testările psihologice în cazul poliţistului, ce calificative profesionale a primit acesta în ultimii ani şi cum a fost posibil ca din 1990 să nu fie observat comportamentul lui. Anunţul a fost făcut luni de purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

 

"Cazul de astăzi nu trebuie tratat superficial. Nu toată Poliţia este de blamat, însă sistemul trebuie corectat. Nu toţi poliţiştii sunt vinovaţi. Aceia puţini care comit abateri grave sunt identificaţi, prinşi şi excluşi din Poliţie. Derapaje se întâmplă în toate poliţiile din lume, important este ca, după astfel de cazuri, lucrurile care merg prost să fie schimbate", a spus Dajbog.

 

TAGS : carmen dan mai tudose discutie politist copii agresati sexual
Comentarii
Rusine sa va fie... 2018-01-08
Doamnaaa ati mutat iadul pe pamant....ce pretentii sa avem la politistii pedofili cand numele dumneavostra apare in dosarele puscariasului Dragnea. Fugiti de raspundere cand incercati sa substituiti cazierul judiciar cu examenul psihologic ori psihiatric. Ati verificat vreodata cum evolueaza dosarele deschise de politie pe fapte penale cu apartinatori in sistem? Propunem clasarea!
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1904
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22