Situatie incordata: Carmen Dan a discutat cu Tudose, apoi s-a dus la biroul lui Dragnea

E.b. | 10.01.2018

Premierul Tudose a discutat cu Carmen Dan la finalul sedintei de guvern, dupa care ministrul de Interne a plecat la Parlament, unde s-ar fi intalnit cu Liviu Dragnea, liderul PSD.

Pe aceeași temă

 

 
Premierul Mihai Tudose a avut o discutie cu Carmen Dan, dupa sedinta de guvern de miercuri in care a anuntat nu il va demite pe seful Politiei Romane, asa cum i-a cerut ministrul de Interne.

 

Deocamdată nu se știe clar subiectul și la ce concluzie au ajuns cei doi, însă e lesne de înțeles că au vorbit despre scandalul iscat în interiorul Poliției,  conform Digi24.

 

Discutia dintre Mihai Tudose si Carmen Dan a avut loc in biroul premierului de la Palatul Victoria si a durat circa 15 minute. Ulterior, ministrul Carmen Dan s-a dus la Parlament.

 

Conform Antena3, Carmen Dan se afla in jurul orei 16 in biroul lui Liviu Dragnea, liderul PSD şi presedintele Camerei Deputatilor.

 

*********************

 

Anterior, premierul anuntase ca nu va da curs solicitarii de inlocuire a chestorului sef Bogdan Despescu.

 

"Am discutat cu domnul Bogdan Despescu si mi-a prezentat raportul. Am inteles de pe surse ca noua propunere (Catalin Ionita - n.red.) si-a declinat intentia de a ocupa functia si l-am rugat pe domnul Despescu ca intr-o saptamana sa imi prezinte masurile pentru remedierea situatiei. Totuti, acel faptas a fost prins in doua zile", a declarat premierul Tudose, la inceputul sedintei de guvern.

 

Seful Executivului a avut, miercuri dimineata, o intalnire cu seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, dupa ce ministrul Carmen Dan i-a cerut demiterea lui Despescu din cauza lipsei de comunicare si a modului in care a gestionat cazul politistului-pedofil.

 

Pe de alta parte, ministrul Carmen Dan a declarat public marti ca una dintre faptele de care e acuzat politistul s-ar fi prescris, informatia fiind ulterior dezmintita de procurori, care l-au pus miercuri sub acuzare pe Eugen Stan.

 

Discuție pe care premierul Tudose a avut-o ieri cu ministrul Carmen Dan.

 

În ciuda recomandării venite de la premier, de a nu propune demiterea lui Despescu, Carmen Dan a ieșit ieri în conferință de presă și a anunțat că a trimis demisia superiorului său. În acest context, premierul Tudose i-a sugerat lui Carmen Dan să demisioneze.

 

Eu pot să-mi dau demisia dacă e nevoie”, ar fi spus Carmen Dan, potrivit  unor surse  politice. Răspunsul lui Mihai Tudose a fost unul pe măsură: „Atunci dă-ți-o!”, conform Stiripesurse.

 

Conform tot Stiripesurse, nu este clar ce a făcut Carmen Dan la Parlament, pentru că Liviu Dragnea ar fi plecat din Capitală.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22