Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


SNAP către Tudose: Lăsați jocurile politice! Lăsați polițiștii să-și aleagă conducătorii!
Dora Vulcan - - - -
2018-01-12
Actualitate Interna
3

SNAP îi cere premierului să pună capăt jocurilor politice care se fac pe spatele unei crize cu care ”se confruntă meseria de polițist”, să elibereze poliția de ”zăbala” politică, să găsească vinovații în cazul crizei create de polițistul pedofil și să lase profesioniștii să-și aleagă conducerea.

 

 

 Comunicatul Sindicatului Național al Agenților de Poliție:

 

„Sindicatul Național al Agenților de Poliție face apel urgent către domnul Mihai Tudose, prim-ministrul României, pentru a pune capăt jocurilor politice care se fac  acum, la vedere, pe spatele unei crize fără precedent cu care se confrunta meseria de polițist. Poliția Română nu este la cheremul nimănui.

 

Dacă politicul nu este capabil, lăsați polițiștii competenți și onesti să-și aleagă conducătorii.

 

Vrem o decizie cât mai curând posibil, să avem o conducere cu care sa reclădim autoritatea Poliției Române. Noi nu mai așteptăm”, se arată în comunicatul Sindicatului Național al Agenților de Poliție.

 

Sindicaliștii i-au remis premierului Tudose, pe lângă apelul public, și o adresă, alcătuită pe un ton foarte dur, ultimativ, în care îi cer să se facă o anchetă ”până la cel mai mic polițist” care să stabilescă cine a știut de fapta lui Eugen Stan, polițistul pedofil care a declanșat și criza de la nivelul guvernării prin acutizarea conflictului dintre premierul Tudose și ministrul de Interne Carmen Dan. 

 

Sindicaliștii îi mai cer premierului să stabilească și nivelul de responsabilități pe circuitul informațional dintre șefia Poliției Capitalei și cea a Poliției Române și să îi dea afară din ”sistem” pe cei responsabili. 

 

SNAP îl acuză direct pe Tudose că face jocuri politice ”la vedere” și că Poliția Română are o ”zăbală” asupra căreia se acționează prin pârghii politice. 

 

 

 

„Mihai Tudose, în calitate de premier, trebuie să înțeleagă că Poliția Română trebuie întemeiată cu o echipă nouă, pe alte temelii. Nu putem continua să acoperim mizeria din ministerul de Interne. Suferim toți, inclusiv polițiștii”, a spus liderul SNAP, intervievat de Dig 24. Iulian Surugiu adaugă că, în calitate de președinte al unui sindicat cu peste 12.000 de agenți, înaintea publicării comunicatului a consultat toate birourile teritoriale.

TAGS : guvern tudose carmen dan conflict snap iulian surugiu solicitare masuri conducere noua criza politica
Comentarii
Popescu Mircea 2018-01-12
SA INCEAPA "CURATENIA" :) IN POLITIE CU LIDERII DE SINDICAT. SA SE DEA UN EXEMPLU :)))
Popescu Mircea 2018-01-12
MAI BAIETI, BAGATI CAPUL IN PAMANT :). DUPA CE CA SUNTETI SINDICALISTI MAI SUNTETI SI POLITISTI.
SI CE FAPTUITI, MAI MULT NESTIUTE DECAT STIUTE...
Marius Nicolescu 2018-01-12
Da' Liviu Dragnea nu face jocuri politice? El nu face nimic? Ah, ba da, el face legile justiției în așa fel încât să șteargă urmele giganticelor hoții pe care le face de 28 de ani. Și asta pentru că vrea să fure în continuare. Silă! Să treacă PSD in ilegalitate!
Total 3 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1529
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22