Bănicioiu, vicepreşedinte PSD: Tindem să devenim un partid de scandalagii și oportuniști

E.b. | 12.01.2018

Nicolae Bănicioiu, fost ministru al Sănătății și vicepreședinte al PSD la nivel național, atacă, într-un mesaj, conducera partidului. Bănicioiu își avertizează colegii că nu pot „schimba premieri și guverne la fiecare șase luni”.

Pe aceeași temă


 

Referindu-se la tensiunile dintre Liviu Dragnea, liderul PSD și  premierul Mihai TudoseBănicioiu spune: „lucrurile ne scapă de sub control”. 

 

Totodată, Bănicioiu își avertizează colegii că nu pot „schimba premieri și guverne la fiecare șase luni”.
 


Vicepreședintele PSD mai arată, într-o postare pe contul său de Facebook, că „PSD era un partid al oamenilor competenți, iar acum tindem să devenim... un partid de scandalagii și oportuniști!”.


 
 
In ultimele zile mulți dintre voi, prieteni de pe fb, colegi de partid, m-ati întrebat ce părere am despre ce se întîmpla acum in psd - alt scandal, alte demisii etc ...

 

Eu cred - scrie Nicolae  Bănicioiu pe pagina sa de Facebook - ca lucrurile ne scapă de sub control intr-un mod brutal si riscam sa ne pierdem busola

 

Am schimbat un premier (pe nu știu ce motiv), am schimbat miniștrii, am dat mulți colegi afara (pe motive puerile si orgolii rănite) si la final ce am realizat? Guvernam mai bine!? Facem ce se așteaptă oamenii de la noi !? 

 

Nu putem schimba premieri si guverne la fiecare 6 luni ...Nu pentru a ne regla orgoliile între noi ne-au votat oamenii ! 
 

Dacă lăsam patima si luptele interne deoparte am putea schimba viața romanilor in mai bine, am avea timp si energie pentru a construi o țara asa cum ne dorim cu toții si asa cum psd a făcut-o de fiecare data cind a guvernat si mai ales așa cum se așteaptă oamenii de la noi ! 

 

PSD era un partid al oamenilor competenti (o recunoșteau chiar si adversarii noștri) iar acum tindem sa devenim... un partid de scandalagii si oportuniști! 

 

Haideți sa redevenim ceea ce se așteaptă oamenii sa fim !!!, conchide Bănicoiu.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22