Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Iohannis ar fi refuzat propunerea PSD de premier interimar in persoana lui Paul Stanescu
E.B. - - - -
2018-01-16
Actualitate Interna
1

Demisia premierului Mihai Tudose a juns la Cotroceni. Totodată, a ajus pe biroul preşedintelui Klaus iohannis şi propunerea PSD de premier interimar.

 
 

Însă, preşedintele Klaus Iohannis ar fi refuzat propunerea PSD de premier interimar, în persoana vicepremierului Paul Stănescu. 

 

Conform Stiripesurse, Iohannis l-ar prefera pe Mihai Fifor în această funcţie.

 

Presedintele Klaus Iohanni ar urma sa respinga propunerea PSD ca Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii si vicepremier in Guvernul Tudose, sa fie premier interimar, scrie si Hotnews, care citeaza surse politice.

 

Iohannis, va susţine azi, ora12:30, la Palatul Cotroceni, o declaraţie de presă (acces pentru reporterii și redactorii acreditați; oportunități de imagine pentru cameramanul și fotograful oficiali; imaginile video vor fi difuzate presei acreditate prin sistemul unic de transmisie în direct), conform Administaţiei Prezidenţiale

 

Preşedintele trebuie sa emită decretul de vacantare a postului. "Conform procedurilor, preşedintele României, Klaus Iohannis, va lua act de demisia din funcţie a prim-ministrului Mihai Tudose şi va emite decretul de vacantare a postului, precum şi decretul de numire a unui alt membru al Guvernului ca prim-ministru interimar pentru a îndeplini atribuţiile prim-ministrului până la formarea noului Guvern. Ambele decrete prezidenţiale vor intra în vigoare odată cu publicarea lor în Monitorul Oficial", preciza un comunicat al Guvernului.

 

TAGS : iohannis premier propunere refuz psd fifor stanescu
Comentarii
?????? 2018-01-16
Se pare că și Mihai Fifor ar avea și dumnealui "aspirații de Pingelică" , părând a fi"util" totuși lui Iohannis probabil pentru că
"s-ar pricepe" să "negocieze" "probleme importante" ,cel puțin la fel de "superficial", ca actualul locatar de la Cotroceni ?
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1840
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22