Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Iohannis l-a desemnat pe Fifor premier interimar: ”Avem deja doua guverne PSD esuate”
I.M. - - - -
2018-01-16
Actualitate Interna
1

Intr-o declaratie de presa foarte scurta, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca este ”ingrijorat” de situatia creata de darimarea celui de-al doilea guvern PSD si ca doreste proceduri scurte pentru a evita instabilitatea politica si economica.

 

 

Seful statului a anuntat la l-a desemnat pe Mihai Fifor, actual ministru al apararii, drept premier interimar si ca va invita miercuri partidele la consultari.

Klaus Iohannis a mai spus ca instabilitatea a fost generata de PSD , care are deja la activ doua guverne esuate.


”Aceasta situatie in care s-a ajuns ma nemultumeste profund si ma ingrijoreaza. Iata ca la un an de la alegeri avem deja doua Guverne PSD esuate”.

 

”Este nevoie de un guvern pentru a scurta incertitudinea, de o procedura rapida care sa duca la stabilirea unui nou guvern. Aceasta nesiguranta politica nu trebuie sa degenereze in instabilitate politica si vreau sa previn posibile urmari economice negative ale acestei crize generate, iarasi, in interiorul PSD”, a spus presedintele Iohannis.

 

 PSD intentiona sa il propuna pe Paul Stanescu, ministru al Dezvoltarii si vicepremier in Guvernul Tudose, ca premier interimar, insa Klaus Iohannis nu a fost de acord cu aceasta propunere.

 

Mihai Fifor este cel mai vehiculat nume pentru functia de premier. CEx al PSD  s-a intrunit marti pentru a ajunge la o concluzie in ce priveste numele viitorului premier.

TAGS : iohannis premier fifor PSD guvern instabilitate
Comentarii
Florin C. 2018-01-16
Presedintele nostru demonstreaza o ”consecventa” (ne)demna de sangele german: in 2015, nominnalizarea lui Fifor la ministerul Transporturilor era respinsă de Iohannis pentru ca personajul nu ar fi avut ”expertiza și experiența managerială necesare gestionării domeniului complex al transporturilor”. In 2,5 ani, se vede treaba ca acesta este vazut de pres. a fi dobandit suficienta expertiza pentru a conduce un ditamai guvernul aflat in criza!... In realitate, nu-i intereseaza pe niciunii interesele țării, ci doar să câștige puncte electorale.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1171
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22