Dăncilă n-a fost în stare să câștige nici măcar primăria din Videle, aflată în fieful PSD

Dora Vulcan | 17.01.2018

Propunerea PSD pentru funcția de premier, Vasilica Viorica Dăncilă, n-a fost în stare să câștige nici măcar postul de primar în Videle, cu Dragnea la butoane, la conducerea Consiliului Județean Teleorman.

Pe aceeași temă

 

 

Ea a fost învinsă în 2004 de un candidat PNL, Lucian Militaru, trecut acum la ALDE, actualul partener al PSD care și-a ”însușit” propunerea PSD. Mai mult, Dăncilă îl acuza atunci pe primar, acum partener de coaliție, că a agresat-o fizic.

 

In CV-ul afisat pe site-ul Parlamentului, Vasilica Viorica Dancilă scrie că a fost consilier la primăria din Videle dar face pierdut detaliul candidaturii, pentru că ar fi presupus să-și recunoască ratarea într-unul dintre cele mai puternice fiefuri ale PSD.   

 

Vorica Dancila a pierdut alegerile in 2004 in fata lui Lucian Militaru, care ar fi varul lui Adrian Videanu, unul dintre liderii influenti ai PD la vremea respectiva, originar tot din Videle. Potrivit Adevarul.ro, Lucian Militaru a fost timp de 12 ani primar in Videle si presedinte al organizatiei locale a PDL, insa in 2016 a trecut la ALDE dupa ce a intrat in Parlament pe listele PNL.

 

Viorica Dancila l-a acuzat in campania pentru europarlamentare din 2009 pe Lucian Militaru, pe atunci primar in Videle, ca ar fi agresat-o fizic impreuna cu doi dintre insotitorii acestuia. Potrivit Antena 3, Dancila a declarat atunci că unul dintre cei doi însoţitori ai primarului ar fi lovit-o, scrie Hotnews.ro.

 

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22