Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Dăncilă n-a fost în stare să câștige nici măcar primăria din Videle, aflată în fieful PSD
Dora Vulcan - - - -
2018-01-17
Actualitate Interna
0

Propunerea PSD pentru funcția de premier, Vasilica Viorica Dăncilă, n-a fost în stare să câștige nici măcar postul de primar în Videle, cu Dragnea la butoane, la conducerea Consiliului Județean Teleorman.

 

 

Ea a fost învinsă în 2004 de un candidat PNL, Lucian Militaru, trecut acum la ALDE, actualul partener al PSD care și-a ”însușit” propunerea PSD. Mai mult, Dăncilă îl acuza atunci pe primar, acum partener de coaliție, că a agresat-o fizic.

 

In CV-ul afisat pe site-ul Parlamentului, Vasilica Viorica Dancilă scrie că a fost consilier la primăria din Videle dar face pierdut detaliul candidaturii, pentru că ar fi presupus să-și recunoască ratarea într-unul dintre cele mai puternice fiefuri ale PSD.   

 

Vorica Dancila a pierdut alegerile in 2004 in fata lui Lucian Militaru, care ar fi varul lui Adrian Videanu, unul dintre liderii influenti ai PD la vremea respectiva, originar tot din Videle. Potrivit Adevarul.ro, Lucian Militaru a fost timp de 12 ani primar in Videle si presedinte al organizatiei locale a PDL, insa in 2016 a trecut la ALDE dupa ce a intrat in Parlament pe listele PNL.

 

Viorica Dancila l-a acuzat in campania pentru europarlamentare din 2009 pe Lucian Militaru, pe atunci primar in Videle, ca ar fi agresat-o fizic impreuna cu doi dintre insotitorii acestuia. Potrivit Antena 3, Dancila a declarat atunci că unul dintre cei doi însoţitori ai primarului ar fi lovit-o, scrie Hotnews.ro.

 

 

 

 

TAGS : psd cex viorica dancila propunere premier ratare primarie videle fief psd
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2833
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22