Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


#Corupția Ucide: Președintele dă a treia șansă tocmai celor preocupați de salvarea corupției
Dora Vulcan - - - -
2018-01-17
Actualitate Interna
2

Comunitatea critica dur decizia presedintelui Klaus Iohannis de a accepta numirea ca premier a Vioricăi Dăncilă, la propunerea PSD. "Presedintele Iohannis a facut, azi, un gest inacceptabil de complicitate cu PSD prin numirea ca premier a Vioricai Dancila, marioneta lui Liviu Dragnea", se arata pe pagina #Coruptia Ucide.

 

 

 

Postarea integrală de pe pagina de Facebook a comunității #coruptia ucide

 

 Președintele Iohannis a făcut, azi, un gest inacceptabil de complicitate cu PSD prin numirea ca premier a Vioricai Dancila, marioneta lui Liviu Dragnea. Am salutat toate gesturile președintelui prin care comunica faptul că dorește să lupte pentru un stat de drept, în care politica să nu devină un paravan pentru corupție. Din păcate, astăzi constatăm că miza președintelui a fost cu totul alta: aritmetica unei politici pline de cinism.

Am știut, însă, dintotdeauna, că singurii pe care putem conta cu adevărat suntem noi înșine. Politicienii ne pot fi aliați doar atâta vreme cât au aceleași mize ca și noi, iar cea mai importantă dintre acestea este lupta împotriva corupției. Din păcate, astăzi, președintele a ales să dea o a treia șansă celor a căror unică preocupare a fost salvarea corupției. Noi rămânem aceiași. Lupta noastră rămâne aceeași. Miza noastră rămâne aceeași. Ne vedem sâmbătă, la Piața Universității!

Corupția Ucide

 

 

 

TAGS : cotroceni iohannis viorica dancila premier coruptie ucide gest inacceptabil
Comentarii
FLORIAN D. MIREA 2018-01-17
Lamentabila si ridicola decizia lui Klaus Iohannis. S-a dovedit atat de cinic, incat daca Dragnea i-ar fi propus ca prim ministru pe Fane Spoitoru, l-ar fi numit invocand "aritmetica" parlamentara. Dar a ratat-o cu "aritmetica" voturilor la prezidentialele din 2019. Cine dracu o sa-l mai voteze pe acest om care isi tradeaza alegatorii?! Cu toata prestidigitatia lui de smenar, Dragnea nu o sa-i poata scoate 6 milioane de voturi ca sa-l faca presedinte pe inca cinci ani.
ion 2018-01-17
Un sef de stat mut ca o stiuca de la Belina...
Un presedinte fricos ca un iepure de Teleorman...

Un dezertor autist si infumurat, tocmai bun de pus pe rana PSD-ului.

Schade...

Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1808
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22