Dacian Cioloş, decepţionat: Coaliţia PSD/ALDE a primit a treia şansă

E.b. | 18.01.2018

Dacian Cioloş, fost premier, scrie pe pagina sa de Facebook: Coaliția PSD-ALDE a primit nu a doua, ci a treia șansă, după ce nu a făcut nici măcar un minim efort pentru a-și înțelege greșelile.

Pe aceeași temă

 

 

Am trimis în această seară un mesaj celor peste 40.000 de susținători din Platforma România 100, un mesaj la fel de potrivit pentru fiecare dintre dumneavoastră care doriți să veniți împreună cu noi:

 

Dragi prieteni,

 

Coaliția PSD-ALDE a primit în această seară nu a doua, ci a treia șansă, după ce nu a făcut nici măcar un minim efort pentru a-și înțelege greșelile. Există o logică a democrației care, din păcate, pare să nu se mai aplice în cazul acestor două partide, scrie Dacian Cioloş pe pagina sa de Facebook.


Cred că decepția noastră pentru astfel de situații trebuie transformată în capacitatea noastră de a oferi o alternativă, prin fapte.


Haideți să înlocuim dezamăgirea și frustrarea cu altceva: cu promisiunea că noi, fiecare dintre noi, vom face altfel, că vom reuși să propunem soluții care să fie acceptate și sprijinite de societate.


La viitoarele alegeri trebuie să fim vocea decenței, normalității și speranței. Altfel, fiecare astfel de guvernare ratată este o șansă în minus pentru o existență și o evoluție normală a noastră, ca țară și societate.


Ne avem unii pe alții. Nu suntem puțini și nici neputincioși. Vom rezista și vom construi o alternativă reală. Împreună!, conchide Cioloş.


******************


Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat miercuri seară că mai dă o şansă PSD şi o nominalizează pe Viorica Dăncilă pentru postul de premier, decizie care a stârnit critici din partea opoziţiei, dar şi a unor organizaţii civice.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22