Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Andronescu: Dăncilă nu va cere serviciilor de informaţii aviz pentru viitorii miniştri
E.B. - - - -
2018-01-18
Actualitate Interna
1

Premierul desemnat Viorica Dăncilă nu va solicita niciunei instituţii a statului român niciun aviz pentru viitorii miniştri din cabinetul său.

 


Declaratia a fost făcută la TVR şi aparţine Ecaterinei Andronescu, vicepreşedintele PSD.

 

Potrivit acesteia, Comitetul Executiv Naţional (CExN) al PSD a decis, în ultima sa şedinţă, ca premierul să nu mai ceară serviciilor de informaţii avize pentru membrii Guvernului.

 

"Comitetul Executiv a decis ca primul-ministru să nu mai ceară niciun aviz pentru niciun ministru", a afirmat  Andronescu.

 

*******************

 

Legat de funcţia de premier şi de modul în care-i transformă pe cei care o ocupă, Mihai Chirica, primarul Iaşului, un disident în PSD, spune că desemnarea Vioricăi Dăncilă este rezultatul unui șir de eșecuri ale PSD, după un an de guvernare.

 

În opinia lui apariția unei relații conflictuale între premier și șeful de partid nu depinde de vreo "manifestare războinică" a premierului.

 

Și despre Grindeanu și Tudose, dragnea, liderulPSD, a avut cuvinte frumoase la începutul mandatului, spune Mihai Chirica, însă în momentul în care au vrut să țină cont de fișa postului și să își asume responsabilitatea prin decizii personale au intrat în război cu Dragnea.


Chirica nu crede că Dăncilă va intra în conflict cu Liviu Dragnea și nici nu ar trebui să se întâmple asta.

"Nici la Grindeanu și Tudose nu am văzut o manifestare războinică, au vrut doar să țină cont de fișa postului, nu orice refuz sau decizie personală trebuie văzută ca un act de război. Ceea ce nu înțelege Dragnea este că funcția te transformă pentru că ai responsabilitate pe umeri, fiindcă ai luat sacul în spate", a mai spus Chirica la Reatitatea TV.

TAGS : andronescu psd dancila servicii secrete aviz ministrii
Comentarii
gigel 2018-01-18
Ar trebui intrebat psihologul Cristian Andrei sa ne spuna ce se "ascunde" psihologic vorbind in spatele coafurii dnei premier Vasilica D. Pare infricosatoare aceasta coafura ,am mai vazut ceva asemanator in 101 dalmatieni.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2301
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22