Turcan: Dăncilă este mâna cu care Dragnea va semna toate deciziile guvernamentale

E.b. | 18.01.2018

Raluca Turcan, prim-vicepreşedintele PNL, susţine că nu știa nimic despre Viorica Dăncilă, (premierul desemnat) pentru că nu a făcut niciodată nimic. "Este doar pionul prin care Liviu Dragnea va semna nenorocirile acestei guvernări". afirmă turcan

Pe aceeași temă

 

 


...Un grup de infractori a ajuns legal la putere și ei trebuie îndepărtați tot legal. De aceea, toate eforturile trebuie acum concentrate pe Parlament și pe respingerea Guvernului, scrie Raluca Turcan pe pagina ei de Facebook.


Fac un apel la parlamentarii de bună credință și la toți cetățenii onești din aceasta țară, să înceapă să convingă parlamentari să voteze împotriva acestui guvern în Parlament! 


E clar pentru toată lumea că doamna Dăncilă este mâna cu care Dragnea va semna toate deciziile guvernamentale. Nu știm nimic despre doamna Dăncilă pentru că nu a făcut niciodată nimic doamna Dăncilă. Este doar pionul prin care Liviu Dragnea va semna toate nenorocirile acestei guvernări. Pentru a opri atacul crimei organizate asupra României, președintele României are obligația de a judeca fiecare decizie prin prisma tuturor consecințelor. 


Dacă Președintele refuza propunerea PSD, Dragnea venea tot cu un om al lui, plus o suspendare. Dar, atenție! Doar suspendare, nu și referendum de demitere pentru că în perioada suspendării, Tăriceanu ajungea președinte interimar, schimba șefii parchetelor, puneau mâna pe justiție și apoi, prin Parlament, opreau referendumul, iar Președintele revenea la Cotroceni să constate post-factum capturarea completă a României.
 

 

Pentru români, acest plan diabolic al PSD este mult mai nociv în consecințe interne și externe decât numirea doamnei Dăncilă. Doamna Dăncilă merită prezentată, ascultată, pentru ca oamenii să înțeleagă în ce mod teribil au fost mințiți și cât preț pun PSD și ALDE pe votul lor. Zero!!

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22