Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Turcan: Dăncilă este mâna cu care Dragnea va semna toate deciziile guvernamentale
E.B. - - - -
2018-01-18
Actualitate Interna
2

Raluca Turcan, prim-vicepreşedintele PNL, susţine că nu știa nimic despre Viorica Dăncilă, (premierul desemnat) pentru că nu a făcut niciodată nimic. "Este doar pionul prin care Liviu Dragnea va semna nenorocirile acestei guvernări". afirmă turcan

 

 


...Un grup de infractori a ajuns legal la putere și ei trebuie îndepărtați tot legal. De aceea, toate eforturile trebuie acum concentrate pe Parlament și pe respingerea Guvernului, scrie Raluca Turcan pe pagina ei de Facebook.


Fac un apel la parlamentarii de bună credință și la toți cetățenii onești din aceasta țară, să înceapă să convingă parlamentari să voteze împotriva acestui guvern în Parlament! 


E clar pentru toată lumea că doamna Dăncilă este mâna cu care Dragnea va semna toate deciziile guvernamentale. Nu știm nimic despre doamna Dăncilă pentru că nu a făcut niciodată nimic doamna Dăncilă. Este doar pionul prin care Liviu Dragnea va semna toate nenorocirile acestei guvernări. Pentru a opri atacul crimei organizate asupra României, președintele României are obligația de a judeca fiecare decizie prin prisma tuturor consecințelor. 


Dacă Președintele refuza propunerea PSD, Dragnea venea tot cu un om al lui, plus o suspendare. Dar, atenție! Doar suspendare, nu și referendum de demitere pentru că în perioada suspendării, Tăriceanu ajungea președinte interimar, schimba șefii parchetelor, puneau mâna pe justiție și apoi, prin Parlament, opreau referendumul, iar Președintele revenea la Cotroceni să constate post-factum capturarea completă a României.
 

 

Pentru români, acest plan diabolic al PSD este mult mai nociv în consecințe interne și externe decât numirea doamnei Dăncilă. Doamna Dăncilă merită prezentată, ascultată, pentru ca oamenii să înțeleagă în ce mod teribil au fost mințiți și cât preț pun PSD și ALDE pe votul lor. Zero!!

 

 

TAGS : turcan dragnea dancila pion nenorociri decizii
Comentarii
Iarna nu-i ca vara.. 2018-01-18
Romania n-a avut si nu va mai avea multa vreme elite politice de calibru lui Turcan si Ciolos
Sean 2018-01-18
Cata combativitate! Cata elocinta! Ce metafora!....Apropo, manutza ei de cine a fost tzinuta cand a lansat proiectul de lege cu stergerea datoriilor samsarilor imobiliari? Care, intre timp, a devenit Legea 29/2018. (a se vedea articolul dvs. despre declaratia fostului sef ANAF, din urma cu cateva ore).
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1185
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22