Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Attila Korodi: UDMR, în expectativă; nu s-a poziţionat încă în privinţa Guvernului Dăncilă
E.B. - - - -
2018-01-19
Actualitate Interna
0

Attila Korodi, liderul deputaţilor UDMR, susţine, la RFI, că formaţiunea sa va vota Guvernul Dăncilă în Parlament, după ce va cunoaşte „persoanele care vor defini viitoarea echipă guvernamentală şi programul”.

 

  


Deputatul UDMR spune că formaţiunea sa este în expectativă:

 

„E prea devreme să ne asumăm o poziţionare. Suntem în expectativă. Vrem să adunăm informaţii, să cunoaştem mai bine situaţia, să cunoaştem persoanele care vor defini viitoarea echipă guvernamentală şi programul, adică ce doresc să facă faţă de programul cu care PSD a câştigat alegerile, pentru că s-a demonstrat că de fiecare dată când a venit un nou Guvern PSD, au fost ajustări la programul guvernamental. Aşa că ne-am decis foarte clar, aşteptăm, pentru că este prea devreme ca să ne putem exprima obiectiv”, a declarat, la RFI, Attila Korodi.

 

Va cere UDMR o întâlnire cu premierul desemnat, Viorica Dăncilă? 

 

„Sunt discuţii. Dacă PSD-ALDE doreşte să aibă un dialog, dacă premierul desemnat doreşte, atunci da. Probabil se va şi întâmpla în timpul săptămânii viitoare”, precizează Attila Korodi.

 

Va solicita UDMR intrarea în Guvern? 

 

„Nici nu se pune problema şi aici chiar înainte să mergem la Palatul Cotroceni, la întrebările presei am răspuns foarte ferm: nu doreşte UDMR să guverneze, cu nici o coaliţie la ora actuală”, declară parlamentarul.

 

 

 

TAGS : UDMR Guvern sustinere Dancila expectativa echipa program
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
852
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22