#Rezistenta si Coruptia ucide atentioneaza in ce priveste deturnarea manifestantilor

E.b. | 20.01.2018

Grupul civic #Rezistenta atrage atentia, intr-o postare pe Facebook, ca exista riscul ca la marsul de protest programat sambata seara sa se incerce "deturnarea coloanei de manifestanti in directia Palatului Cotroceni.

Pe aceeași temă

 

 

Este posibila "infiltrarea unor persoane care sa sugereze aceasta directie, dar si prin alte metode care sa determine modificarea traseului". Mesajul a fost preluat si de comunitatea #Coruptia ucide.

 

Mesajul comunitatilor #Rezistenta si #Coruptia ucide:

 

ATENȚIE Din surse de informare de încredere aflăm că există posibilitatea unor încercări de deturnare a coloanei de manifestanți în direcția Palatului Cotroceni prin infiltrarea unor persoane care să sugereze această direcție, dar și prin alte metode care să determine modificarea traseului.

 

E important să ținem ochii deschiși și să ne păstrăm prioritățile.
După întâlnirea cu grupurile care vin din țară și diaspora, ce ne propunem pentru protestul de astăzi este:
18:00 Ne adunăm în Piața Universității
19:30 Plecăm în marș către Casa Poporului (cu vizite la instituțiile confiscate de către majoritatea parlamentară (Avocatul Poporului, CCR, CNA)
21:00 Palatul Parlamentului

 

În seara aceasta protestăm împotriva modificărilor legilor justiției care au fost aprobate de Parlament și împotriva modificărilor codurilor penale care au fost anunțate. Nu uităm de codul fiscal sau de formularul 600, nici de criza economică în care coaliția de la guvernare a dus țara (puterea de cumpărare a scăzut dramatic din cauza inflației, cursul EURRON se află la maxim istoric, peste 4.66, iar datoria externă a României a crescut cu 1.3 miliarde EUR în primele 10 luni ale lui 2017). Și nu uităm de disprețul pentru democrație și transparență al PSD-ALDE-UDMR.

 

Schimbarea începe cu noi și nu se termină niciodată. E un drum lung, iar perseverența noastră în fața corupției le va da și celorlalți încrederea și speranța că puterea este de fapt în mâinile noastre.

(Mulțumim grupului #REZISTENȚA pentru acceptul de a prelua acest mesaj. Îl susținem în totalitate.)

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22