Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


#Rezistenta si Coruptia ucide atentioneaza in ce priveste deturnarea manifestantilor
E.B. - - - -
2018-01-20
Actualitate Interna
1

Grupul civic #Rezistenta atrage atentia, intr-o postare pe Facebook, ca exista riscul ca la marsul de protest programat sambata seara sa se incerce "deturnarea coloanei de manifestanti in directia Palatului Cotroceni.

 

 

Este posibila "infiltrarea unor persoane care sa sugereze aceasta directie, dar si prin alte metode care sa determine modificarea traseului". Mesajul a fost preluat si de comunitatea #Coruptia ucide.

 

Mesajul comunitatilor #Rezistenta si #Coruptia ucide:

 

ATENȚIE Din surse de informare de încredere aflăm că există posibilitatea unor încercări de deturnare a coloanei de manifestanți în direcția Palatului Cotroceni prin infiltrarea unor persoane care să sugereze această direcție, dar și prin alte metode care să determine modificarea traseului.

 

E important să ținem ochii deschiși și să ne păstrăm prioritățile.
După întâlnirea cu grupurile care vin din țară și diaspora, ce ne propunem pentru protestul de astăzi este:
18:00 Ne adunăm în Piața Universității
19:30 Plecăm în marș către Casa Poporului (cu vizite la instituțiile confiscate de către majoritatea parlamentară (Avocatul Poporului, CCR, CNA)
21:00 Palatul Parlamentului

 

În seara aceasta protestăm împotriva modificărilor legilor justiției care au fost aprobate de Parlament și împotriva modificărilor codurilor penale care au fost anunțate. Nu uităm de codul fiscal sau de formularul 600, nici de criza economică în care coaliția de la guvernare a dus țara (puterea de cumpărare a scăzut dramatic din cauza inflației, cursul EURRON se află la maxim istoric, peste 4.66, iar datoria externă a României a crescut cu 1.3 miliarde EUR în primele 10 luni ale lui 2017). Și nu uităm de disprețul pentru democrație și transparență al PSD-ALDE-UDMR.

 

Schimbarea începe cu noi și nu se termină niciodată. E un drum lung, iar perseverența noastră în fața corupției le va da și celorlalți încrederea și speranța că puterea este de fapt în mâinile noastre.

(Mulțumim grupului #REZISTENȚA pentru acceptul de a prelua acest mesaj. Îl susținem în totalitate.)

 

TAGS : proteste universitate justitie coruptia ucide atentionare #rezistenta
Comentarii
MIHAI 2 2018-01-21
SCHIMBAREA NU SE TERMINA NICIODATA ?Ba exact ca aseara s-a TERMINAT definitiv runda inceputa in ianuarie 2017. Se vor mai supara candva anumiti romani si vor mai fi si atunci proteste , dar nu vor mai avea nici o legatura cu ceea ce a generat agentura BAZGAN acum un an pe post de Ana Ipatescu. Este si sfarsitul celor doua comunitati - chiar daca o parte din componenti nu s-au prins.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
924
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22