Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Dan Barna: USR va avea un candidat la presedintie pentru a-si consolida pozitia in politica
I.M. - - - -
2018-01-21
Actualitate Interna
1

Suparat ca seful statului a acceptat numirea Vioricai Dancila ca premier, USR spune ca va avea un candidat propriu la prezidentialele din 2019. Declaratia a fost facuta simbata la Cluj de Dan Barna, presedintele partidului.

 

 

 

"Cel mai probabil vom avea un candidat la alegerile prezidentiale de anul viitor, este o decizie pe care o vom lua in interiorul partidului.  USR este un partid care isi propune sa conteze in politica romaneasca pe termen lung, ceea ce inseamna ca vom participa la toate ciclurile electorale cu candidati proprii. Principiul de functionare al partidului este de a avea candidati la toate alegerile la care participa pentru a-si consolida pozitia de partid semnificativ din politica romaneasca", a declarat Dan Barna.

 

Declaratia lui Barna vine dupa ce USR si-a aratat dezamagirea fata de faptul ca Iohannis a numit-o pe Viorica Dancila prim-ministru. La consultarile de la Cotroceni USR a pledat pentru alegeri anticipate, dar nu a venit cu o propunere de  premier.

 

”Este regretabil ca Presedintele Johannis a ratat sansa de a limita dezastrul produs de PSD, a ratat sansa de a-si folosi atributiile constitutionale legitime de a desemna un premier decent. O alta sansa pentru PSD inseamna ca Romania ramane din pacate si in perioada urmatoare prada capriciilor medievale ale unui Liviu Dragnea care ne impinge cu fiecare zi mai departe de Europa", se arata intr-un comunicat de presa  al USR.

TAGS : Dancila premier iohannis Dan barna USR presedinte alegeri
Comentarii
Potoliti-va odata! 2018-01-21
Multumiti lui Dumnezeu c-a iesit sasul, de castiga albanezul Romania arata mai rau ca Siria.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1616
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22