Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Dragnea: Shhaideh nu va reveni în guvern. Despre o funcție pentru Tudose: nu știu, vom hotărî
Dora Vulcan - - - -
2018-01-28
Actualitate Interna
0

Liviu Dragnea a dat asigurări duminică, după întâlnirea viitorului premier cu viitorii miniștri și parlamentarii coaliției că Sevil Shhaideh nu va reveni în guvern. Dragnea spune că nici despre Tudose nu s-a luat, încă, o decizie privind acordarea unei funcții în conducerea Camerei Deputaților.

 

 

 El a mai precizat că Sevil Shhaideh nu va reveni în Guvern şi că nici pentru fostul premier Mihai Tudose nu s-a stabilit dacă va primi sau nu vreo funcţie în conducerea Camerei Deputaţilor.

 

"Ne-am întâlnit cu toţi parlamentarii PSD şi ALDE pentru a discuta programul de mâine, pentru a discuta despre audierile în comisii, pentru ca premierul desemnat să aibă prima discuţie şi prezentare în faţa grupurilor parlamentare din coaliţie. A prezentat fiecare ministru, fiecare membru al Cabinetului propus pentru audierile de mâine. (...) Am stabilit cu colegii noştri ca miercuri să avem întâlnirea tradiţională a grupurilor parlamentare înainte de sesiunea care începe pe 1 februarie. (...) Programul de guvernare este cam acelaşi care a fost votat", a declarat Dragnea, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

 

Solicitat să spună explicit dacă Sevil Shhaideh se întoarce în Guvern ca secretar general, liderul PSD a negat: "Răspunsul este nu".

 

Nici despre Mihai Tudose preşedintele social-democraţilor n-a dat mai multe detalii. "Nu ştiu (dacă va primi o funcţie la Cameră - n.r.). Asta vom hotărî în grupul parlamentar de la Camera Deputaţilor miercuri. Din câte ştiu eu, nu s-a discutat despre asta", a explicat Liviu Dragnea.

TAGS : guvern psd dancila-dragnea shhaideh tudose
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
588
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22