Kelemen Hunor anunta ca UDMR sustine guvernul «intre două berie»: Ca sa fie «stabilitate»

E.b. | 29.01.2018

Kelemen Hunor, liderul UDMR, a anuntat ca formatiunea sa politica sustine învestirea Guvernul Dancila, pentru ca este nevoie de stabilitate.

Pe aceeași temă

 

Anuntul liderului UDMR a fost facut la  Antena3, citata de HotNews.

 

Initial, Hunor a criticat programul de guvernare, pentru ca pare a fi scris “in Ministerul Agriculturii, printre doua beri”.

 

Anuntul lui Kelemen Hunor vine dupa ce grupurile parlamentare ale partidului s-au reunit luni, in sedinta, inaintea de sedinta comuna a Senatului si Camerei Deputatilor pentru votul de investitura a noului Guvern.

 

Martea trecuta, presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, dupa o intalnire cu liderul PSD Liviu Dragnea si premierul desemnat, Viorica Dancila, ca Uniunea va astepta programul de guvernare si lista Cabinetului pentru a decide cum va vota la investirea noului Guvern.

 

"Vom astepta programul de guvernare, vom astepta lista Cabinetului, pentru ca nu am discutat despre ministri, este treaba lor cand vor lua o decizie si vor fi ministri, dar important este ca prima data am avut ocazia de a vorbi cu doamna Dancila, premier desemnat, si de a asculta ce are de gand sa faca mai departe daca va primi votul de investitura. Decizia o vom lua luni, dupa audierile din comisiile de specialitate, la sedinta grupurilor reunite", a afirmat liderul UDMR.

 

Sambata, Kelemen Hunor a declarat, in cadrul aniversarii a 15 ani de la infiintarea Conferintei Tineretului Maghiar, ca din discutiile avute cu presedintele executiv al Uniunii, Porcsalmi Balint, a reiesit ca noul program de guvernare "arata de parca ar fi scris in Ministerul Agriculturii, printre doua beri". "A citit careva planul de guvernare? Stiu ca Balint l-a citit si mi-a spus ca arata de parca ar fi scris in Ministerul Agriculturii, printre doua beri".

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22