Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Hans Klemm, despre schimbările de Guvern din ultimul an: Nu este o situaţie ideală
E.B. - - - -
2018-01-30
Actualitate Interna
1

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, a declarat, la Zalău, că predictibilitatea şi stabilitatea sunt foarte importante pentru România şi că speră că, odată cu instalarea noului Guvern, se va intra într-o perioadă de stabilitate.

 

Întrebat de jurnalişti ce părere are despre schimbările de Guvern din ultimul an, Hans Klemm, ambasadorul Statlor unite la Americi la Bucureşti, a spus că "nu este o situaţie ideală".

 

"Predictibilitatea, stabilitatea sunt foarte importante pentru România şi, de asemenea, pentru partenerii săi. Sper că acum vom intra într-o perioadă de stabilitate", a afirmat înaltul oficial american.

 

Ambasadorul SUA a precizat că nu şi-a format o părere despre noul guvern, deoarece nu-i cunoaşte pe prim-ministru şi pe membrii cabinetului şi nu s-a întâlnit, până în prezent, cu aceştia.

 

"Nu am avut încă şansa să mă întâlnesc cu prim-ministrul sau cu cineva din cabinet. Le doresc mult succes, care să aducă pace, stabilitate şi prosperitate tuturor românilor. (...) Să fiu sincer, trebuie să accept ce prim-ministrul a spus ieri, că intenţionează să implementeze programul de guvernare al coaliţiei. Nu ştiu încă foarte multe despre priorităţile dânsei. Aştept momentul potrivit, pentru viitor, să mă prezint prim-ministrului şi personal. Îi doresc numai bine", a conchis Klemm, citat de Agerpres.

 

TAGS : Hans Klemm SUA Guvern predictibilitate stabilitate Romania parteneri
Comentarii
emil 2018-01-30
Daddy bate cartile pana scoate chinta roiala.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
798
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22