Şoferul care a provocat accidentul pe Bulevardul Dacia dorea să ucidă, afirmă soția

E.b. | 04.02.2018

Șoferul drogat care a provocat un accident în lanț pe Bulevardul Dacia ar fi intrat cu intenție în cele trei mașini care așteptau la semafor.

Pe aceeași temă

  â

 

 

UPDATE: Şoferul care a făcut praf patru maşini în Capitală a fost ridicat duminică, de poliţişti de la Spitalul Floreasca şi dus la audieri. A recunoscut că atât el, cât şi soţia sa erau drogaţi, dar a precizat că nu a provocat accidentul intenţionat. Mergea cu viteză pentru că aşa îi plăcea soţiei, a mai spus acesta.

Potrivit anchetatorilor, citati de relaitatea. net, Dragoş Bârligea mai avea un dosar penal pentru conducere fără permis. Polițiștii au găsit droguri în bolidul cu care a gonit ieri pe străzi, 

 

Dorea  să își omoare soția dar și pe pasagerii autoturismelor pe care le-a lovit. Asta a declarat soția în fața procurorilor, care au deschis un dosar pentru tentativă de omor. Amândoi consumaseră cocaină, iar bărbatul avea un permis de conducere despre care anchetatorii bănuiesc că este fals.

 

Femeia le-a declarat anchetatorilor că, între ea și soț, conflictul a început încă de acasă. Pe drum, în mașină, bărbatul i-a spus de mai multe ori că o va omorî și, de altfel, a și bătut-o în autoturism, conform Digi24.

 

Ea a mai declarat în fața procurorilor că soțul ei a intrat cu intenție în mașinile care așteptau la semafor, atunci când se afla pe Bulevardul Dacia din București, și că ar fi vrut să îi ucidă și pe pasagerii acestora.

 

După impact, șoferul a coborât din mașină şi a continuat să o lovească pe femeie. Norocul ei a fost că în zonă era un echipaj de la Poliția Locală. Nici agenților nu le-a fost ușor. Încercând să scape de urmăritori, bătăuşul, în vârstă de 39 de ani, s-a izbit violent cu capul de geamul unei mașini aflate în mers. Aşa au reuşit oamenii legii să-l imobilizeze.

 

În plus, bărbatul a consumat foarte multă cocaină. De altfel, în urma testelor făcute imediat după accident au arătat că amândoi au consumat această substanță interzisă.

 

Bărbatul este în continuare în spital și urmează să fie audiat în momentul în care starea lui de sănătate va fi mai bună. Până acum el a fost extrem de tulburat și nu a fost în stare să dea declarații în fața procurorilor.

 

Aceștia din urmă au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Totodată, atunci când au verificat permisul de conducere, au descoperit că era emis în Liban și au bănuieli că ar fi fals.

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22