Prima intervenţie televizată a Vioricăi Dăncilă, la RTV, unde Dragnea era invitat

E.b. | 05.02.2018

Prima a intervenţie TV ca premier a lui Dăncilă, într-o emisiune la care era Dragnea invitat, titrează Gândul. Premierul Viorica Dăncilă a declarat, duminică seara, la RTV, că activitatea fiecărui ministru al Cabinetului său va fi evaluată lunar, împreună cu liderii coaliţiei PSD-ALDE.

Pe aceeași temă

 

 

Dăncilă susţinea că ”a demarat în forţă” şi că Guvernul lucrează ”cu foarte, foarte multă seriozitate”.

 

”Lunar, împreună cu cei doi preşedinţi, domnul Liviu Dragnea şi domnul Călin Popescu Tăriceanu, vom avea o evaluare a activităţii fiecărui ministru în parte. (...) Pe fiecare minister vom face analize. (...) În funcţie de termene, de implementarea măsurilor din programul de guvernare, vom face aceste analize. Deci şi analizele le vom face tot în cadrul coaliţiei de guvernare, aşa cum este normal”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, la RTV, conform Gândul.

 

Colaborarea dintre Guvern şi coaliţia de guvernare va fi ”foarte strânsă”, a precizat Dăncilă, afirmând că avut deja întâlniri cu miniştrii pe teme importante.

 

”Colaborarea este firească, vom avea întâlniri săptămânale, vom avea informări, deci o colaborare foarte strânsă, pentru că, aşa cum am spus din prima clipă, noi suntem un guvern politic, suntem un guvern PSD-ALDE. (...) Am început deja să mă întâlnesc cu fiecare ministru pentru a discuta probleme foarte importante şi mă refer la stadiul investiţiilor şi proiectelor pe care miniştrii trebuie să le implementeze în 2018 sau care sunt în curs de implementare, fondurile europene, situaţia pe fiecare minister în parte, (...) stadiul transpunerii directivelor europene în legislaţia românească”, a spus Dăncilă.
 

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că va avea o relaţie ”corectă şi transparentă” cu şeful statului, afirmând că este nevoie de o colaborare între preşedintele României, Guvern şi Parlament în ceea ce priveşte ”problemele importante pentru ţară”.

 

”Categoric, pe proiecte importante pentru ţară, pentru români, trebuie o colaborare între preşedintele României, Guvern, Parlament. (...) O divizare şi o colaborare, care nu este bună între aceste instituţii, cu siguranţă, nu vor aduce plusvaloare. (...) Voi avea o colaborare corectă atât cu preşedintele României, cât şi cu Parlamentul României", a declarat premierul Viorica Dăncilă, la RTV.

 
 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22