Niculae Bădălău şi Codrin Ştefănescu, pe lista neagră a lui Dragnea. Motivul: trădarea

E.b. | 06.02.2018

Îşi vor păstra Niculae Bădălău şi Codrin Ştefănescu funcţiile în PSD? Soarta celor doi în partid ar putea fi decisă la viitoare şedinţă a CExN al PSD.

Pe aceeași temă

 

Liviu Dragnea, liderul PSD, ar putea propune, în următorul CExN al PSD, revocarea lui Niculae Bădălău din funcţia de preşedinte executiv al partidului, dar şi schimbarea lui Codrin Ştefănescu din funcţia de secretar general adjunct, au declarat surse din conducerea PSD, conform Adevărul.

 

Bădălău şi Codrin Ştefănescu, vot fi „executaţi“ de Dragnea pe motiv de trădare, arată sursa citată. 


Niculae Bădălău a ajuns numărul doi în PSD cu susţinerea lui Liviu Dragnea, dar ulterior a trecut în tabăra lui Mihai Tudose. 


Bădălău a pierdut zilele trecute şi funcţia de vicepreşedinte al Senatului, în locul său fiind instalat Adrian Ţuţuianu.   

 

Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a fost, la rândul său, unul dintre oamenii de încredere ai lui Liviu Dragnea, până când ar fi trecut de partea lui Tudose, tot prin intermediul lui Niculae Bădălău, cu care este bun prieten.

 

De altfel, Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu au schimbat replici dure în şedinţa Comitetului Executiv al PSD înm care au fost aleşi miniştrii Guvernului Dăncilă. Ştefănescu a considerat că portofoliul Educaţiei ar trebui să-i revină Ecaterinei Andronescu, în timp ce Dragnea a mizat pe alegerea lui Valentin Popa. 

 

***********

 

Confruntarea dintre Liviu Dragnea şi Codrin Ştefănescu a avut loc în recenta şedinţa a CExN în care s-au votat propunerile de miniştri pentru cabinetul Dăncilă, potrivit DCNews

 

Scandalul a pornit în momentul în care Valentin Popa a fost propus ministru al Educaţiei, susţinut de Liviu Dragnea. Codrin Ştefănescu a susţinut-o însă pe Ecaterina Andronescu.

 

Valentin Popa ar fi ţinut un discurs plin de dezacorduri gramaticale. Atunci ar fi intervenit Codrin Ştefănescu și a spus că PSD nu poate face o astfel de propunere. Moment în care Liviu Dragnea, nervos, l-a întrerupt pe secretarul general adjunct al social-democraţilor. Iar între cei doi s-a iscat un schimb dur de replici.

 

Dragnea: Nu îi faci un bine lui Cati cu vorbele astea.
Ștefănescu: De ce îți permiți să mă întrerupi?
Dragnea: Îmi permit pentru că pot.
Ștefănescu: Și eu pot să te întrerup. Pot să spun lucruri nespuse care te întrerup pe tine de tot.
Dragnea: Te întrerup pentru că sunt încă președintele partidului.
Ștefănescu: Încă!

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22