Vizita lui Dragnea la investirea lui Trump, posibila legatura cu zona contractelor militare

E.b. | 08.02.2018

Exista indicii ca vizita lui Liviu Dragnea in SUA, cu ocazia investitri presedintelui Donald Trump, are legatura cu extindereae afacerilor in zona contractelor militare.

Pe aceeași temă

 

 


Publicatia McClatchydc.com publica o investigatie despre afacerile lui Elliot Broidy, lobbyst în SUA, sugerand ca invitarea lui Liviu Dragnea, liderul PSD, in Statele Unite are legatura cu interesele sale in extinderea afacerilor in zona contractelor militare

 

Potrivit sursei citate, una din firmele lui Broidy, cel care a semnat invitatia pentru Dragnea si Grindeanu pentru a participa in ianuarie 2017 la ceremonia de investire a presedintelui american Donald Trump, si-a deschis in luna mai 2017 o filiala in Romania.

 

Este vorba de Cirinus Defense SRL, al carei actionar cu 99% este Cirinus LLC, firma specializata in servicii high tech pentru armata, detinuta de Broidy.

 

Fragment din articolul publicat de McClatchydc.com care are legatura cu Romania, conform HotNews:

 

 (…) In ce-l priveste pe Broidy, invitarea romanilor (Drangea si Grindeanu -n.r.) la ceremonia de inaugurare pare sa fi fost una din numeroasele metode in incercarea de a castiga mai multe contracte acasa si in strainatate pentru o companie specializata in contracte militare, Circinus LLC, pe care a cumparat-o discret in 2015. 

 

CITESTE TOT ARTICOLUL

 

Un acord cu miza financiara majora a fost semnat in data de 1 februarie intre reprezentantii romani si oficialii firmei americane Circinus, detinuta de Elliot Boidy, cel care l-a invitat pe Liviu Dragnea in ianuarie 2017 la ceremonia de investire a presedintelui Donald Trump, conform HotNews, care citeaza oficiali din ministerul Economiei. 

 

Acordul a fost semnat in mare secret in urma cu o saptamana, fara presa si comunicate oficiale, desi la eveniment au participat ministrul Economiei, Danut Andrusca, ministrul Apararii, Mihai Fifor si ambasadorul american Hans Klemm.

 

CITESTE TOT ARTICOLUL

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22