Îl lasă nervii: Dragnea, despre ”proștii” din presă care scriu că-și execută adversarii din PSD

Dora Vulcan | 09.02.2018

După condamnarea lui Darius Vâlcov, eminența cenușie a PSD care a făcut praf Codul fiscal cu consecința marii degringolade naționale prin care a reușit să majoreze salariile micșorându-le, Dragnea a ieșit la atac împotriva jurnaliștilor care scriu despre modul în care-și execută adversarii.

Pe aceeași temă

 

 

 

 La o zi de la condamnarea pupilului Darius Vâlcov, pe care cu ceva vreme în urmă îl evaluase ca pe-un lingou spunând că autorul răvășirii fiscale ar fi de o ”valoare rară din punct de vedere economic”, șeful PSD își varsă oful pe ”proștii” din presă. Acei ”proști” care scriu despre majestatea sa (chiar a folosit pluralul majestății). ”Nu facem execuții în PSD”, a dat asigurări Liviu Dragnea, referindu-se la ”proștii” care scriu la ”tot felul de site-uri obscure”. Pe care cândva îi citea și el dar care acum ”scriu tot felul de prostii”. Și pe care, se pare, încă îi citește din moment ce știe că scriu prostii.

 

 

 "Nu facem executii in PSD”, a spus Dragnea folosind pluralul majestății despre îndeletnicirea prin care s-a făcut celebru în întreaga lume după ce într-un singur an a reușit să schimbe două guverne și să numească trei premieri, cu aferentele îndepărtări din funcții ale celor care au îndrăznit să-și manifeste opoziția față de el.

 

”Eu nu imi dau seama ce se va intampla cu prostii astia care tot anunta lucruri ca se intampla in PSD si apoi nu se intampla", a spus Dragnea, vineri, la Parlament, vădit marcat de vestea condamnării pupilului Darius Vâlcov, căruia îi prevedea un viitor luminos și despre care recent a spus că este de ”o valoare rară din punct de vedere economic”, pentru a se referi, desigur, la competența sa în domeniul economic confundată cu valoarea sa ca obiect însuflețit. Intrebat la cine se refera, liderul PSD a spus ca vede "tot felul de site-uri obscure", dar si "unii" pe care ii urmarea si el in trecut, insa acum scriu "tot felul de prostii".

 

 

Întrebat daca la CEx se va discuta schimbarea din functie a lui Niculae Badalau (presedinte executiv) si a lui Codrin Stefanescu (secretar general adjunct), asa cum au aparut informatii pe surse, Dragnea a negat.

 

"Nu facem executii in PSD (...) Continua seria de fake news. Eu nu-mi dau seama ce se va intampla cu prostii astia care tot anunta lucruri de foarte mult timp ca se intampla in PSD si, ulterior, nu se intampla. Nu ajung la un moment dat la un nivel in care sa spuna: Domn'e, ne facem de ras? Adica nu exista asa ceva", a spus Dragnea, vineri, la Parlament, citat de ziare.com.

 

Intrebat la cine se refera, pentru ca unii dintre colegii sai din PSD au dat informatiile pe surse, Dragnea a replicat: "Care sunt colegii aia, ca eu nu vad? Vad doar surse si tot felul de site-uri obscure care spun aceste lucruri. Am mai vazut si oameni pe care la un moment dat ii citeam, ii urmaream cu atentie, si care se lasa pacaliti de asta. Nu facem executii".

 

El a aratat ca schimbarea lui Badalau din functia de vicepresedinte al Senatului a fost in urma unui vot: "la Senat a fost un vot. La noi in partid se intampla votul. Votul niciodata nu e o executie".

 

Intrebat daca ramane presedinte executiv Badalau, Dragnea a raspuns: "Din partea mea, da. Daca vrea sa ramana, eu nu am nicio problema".

 

Dragnea a anuntat ca luni va avea loc o sedinta a Biroului Permanent National si miercuri o reuniune a Comitetului Executiv.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22