Raluca Prună sugereaza ca ministrul justitiei va cere revocarea lui Kovesi:”Va juca la b”

I.m. | 13.02.2018

Fostul ministru al Justiției, Raluca Prună, sustine ca la intoarcerea din Japonia ministrul Tudorel Toader va propune revocarea sefei DNA invocind Art.51 lit.b din Legea 303/2004.

Pe aceeași temă

 

Articolul la care se refera Raluca Pruna vorbeste despre  exercitarea ”necorespunzatoare privind organizarea eficientă, comportamentul și comunicarea, asumarea responsabilităților și aptitudinile manageriale”.

 

Fostul ministru al justitiei mai spune in postarea de pe facebook ca prezentarea in parlament a concluziilor raportului de activitate al Ministerului Public de catre ministrul justitiei este o obligatie legala, prevazuta de legea 304/2004, articolul 79, care nu are ”nimic de a face cu procedura de revocare a procurorilor sefi.” O astfel de propunere este asumata de ministru in baza altor prevederi si nu se prezinta parlamentului”, scrie Raluca Pruna pe facebook..

 

 

Postarea integrala

 

 

„Ana are mere. Domnul ministru Tudorel Toader are un raport. Raportul are o concluzie. Nu va grabiti, nu e un silogism, nu stim daca T Toader are o concluzie. Stim insa ca epopeea vorbitului in cimilituri e gata.

 

Si legea asa cum e acum are niste prevederi privind revocarea unui procuror sef. Propunerea de revocare se face in cazul in care procurorul sef:

 

a) nu mai îndeplineste una dintre condițiile necesare pentru numirea în funcția de conducere;

 

b) exercită necorespunzător atribuțiile manageriale privind organizarea eficientă, comportamentul și comunicarea, asumarea responsabilităților și aptitudinile manageriale;

 

c) s-a aplicat una dintre sancțiunile disciplinare.

 

Ana spune nu e a, nu e c. Tudorel Toader va juca la b. Imediat ce vine din Japonia de unde e somat sa se intoarca urgent. Nu era clar de ce a plecat acolo pentru o saptamana, dar umbla vorba prin targ ca s-ar fi intalnit cu ceva primari la o conferinta.

 

Ohayou gozaimasu, domnule ministru, ca rasare soarele curand in Japonia si e marti 13...”, scrie Raluca Prună, pe Facebook.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22