Ludovic Orban dupa conferinta lui Kovesi: Am indoieli ca Tudorel Toader va cere revocarea

Redactia | 15.02.2018

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, sustine ca nu exista ”temeiuri pentru a cere revocarea” Laurei Codruta Kovesi si ca nu crede ca ministrul justitiei va face acest gest.

Pe aceeași temă

 

"Nu exista, din punctul nostru de vedere, temeiuri pentru o cerere de revocare. Sunt convins ca presedintele Romaniei va actiona in mod consecvent pentru apararea independentei justitiei si mentinerea cadrului de lupta impotriva coruptiei. Dar am indoieli ca Tudorel Toader va solicita revocarea", a spus preşedintele PNL.

 

Ludovic  Orban a declarat ca este vorba  de o campanie de denigrare si manipulare ”condusa in mod profesionst”, iar din acest punct de vedere conferinta de presa a Codrutei Kovesi era necesara pentru marele public.

 

”Eu nu ma las indus in eroare ce aceeasi ciorba reincalzita care este prezentata pe anumite canale media. Dar pentru marele public, mai ales in conditiile unei clare inegalitati in ceea ce priveste comunicarea publica, a fost necesara si, in opinia, mea lamuritoare”.

 

Orban a mai spus ca toate neclaritatile trebuie rezolvate de CSM, organismul care apara independenta justitiei, si de Inspectia  judiciara, nu de politicieni.

 

”Mie chiar nu-mi place sa discut niste inregistrari aparute de nu se stie unde, a caror veridicitate nu este verificata si care sunt folosite in cazul unui razboi in care cei care au castigat puterea urmaresc sa anuleze independenta justitie si sa puna intre paranteze lupta anticoruptie", a declarat Ludovic Orban la Digi 24.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22