Udrea confirma ca e in Costa Rica si ca e insarcinata:Imi e teama sa ma intorc la puscarie

Redactia | 18.02.2018

Elena Udrea a declarat la Antena 3 ca e in Costa Rica unde va mai sta o perioada, deoarece se afla intre doua proceduri medicale pe care le face la Atena, fiind insarcinata cu gemeni.

Pe aceeași temă

 

 

 ”Imi este teama sa ma intorc la puscarie, dar pot trai in orice situatie”, a spus Udrea care a fost condamnata in prima instanta la 6 ani cu executare in dosarul Gala Bute, care se apropie de final.

 

"Costa Rica este o tara frumoasa si prietenoasa, insa pentru cei care traiesc aici mi se pare o tara foarte scumpa. Eu am venit, mi-am vizitat niste prieteni foarte buni. Am gasit niste vechi cunostinte care ne-au aratat locuri foarte frumoase. Am vazut Capitala. De obicei nu dau socoteala de ce plec din tara, dar cand lucrurile par ascunse dau nastere la tot felul de scenarii.

 

Eu sunt intre doua proceduri medicale, pe care le fac la Atena. Dupa ce am facut-o pe prima, am venit aici. Apoi, saptamana viitoare o voi face pe cea de a doua. Daca toate lucrurile decurg bine, ma intorc acasa. Voi avea doi baieti daca ma ajuta Dumnezeu. Am gemeni, sarcina evolueaza bine. Am un psihic puternic. Am prieteni aici, voi mai sta in Costa Rica", a declarat Elena Udrea pentru Antena 3.

 

Pe 21 ianuarie, Elena Udrea califica drept "fake news" stirile aparute in presa despre o posibila sarcina a sa.

 

In Costa Rica se afla si Alina Bica, fosta sefa DIICOT si o apropiata a Elenei Udrea. Bica avea si ea o condamnare la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, in prima instanta, in momentul in care a parasit tara.

 

Udrea a lipsit de la termenul din 8 februarie al procesului in care este acuzata de finantare ilegala a campaniei electorale din 2009.
 

Intrebata daca ii e teama ca se va intoarce in puscarie, Udrea a raspuns ca: "Da. Dar pana si din puscarie se iese. Eu am fost Elena Udrea si inainte sa ajung in puscarie, si dupa ce am iesit de acolo. Nu exista niciun motiv pentru care cineva doreste sa sustina Sistemul. Imi este teama sa ma intorc la puscarie, dar pot trai in orice situatie. Sunt acelasi om."

 

Udrea a reluat atacul la adresa DNA:


"Au venit oameni cu probe in ultimele zile. Au fost demonstratii in direct de cum se falsifica problele de catre procurorii DNA si nu s-a intamplat nimic. Faptul ca eu vorbesc de asemenea lucruri din 2015 , dar nu am avut probe, nici nu mai conteaza raportat la impactul acestor probe video".

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22