Cum a aratat protestul anti-Iohannis si Kovesi, condus de Plesoianu si Dragomir

Redactia | 18.02.2018

La mitingul din fata Palatului Cotroceni, organizat simbata de deputatul PSD, Liviu Plesoianu, si de fostul ofiter SRI Daniel Dragomir si au participat in jur de 100 de persoane, în mare parte pensionari. Acestia au protestat fata de sustinerea pe care presedintele Iohannis o acorda sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Pe aceeași temă

 

 

La protest au venit si Ingrid Mocanu, proaspăt condamnată, si avocata Laura Vicol, reținută de procurori la un moment dat.

 

Manifestanţii, conduşi de parlamentarul PSD Liviu Pleşoianu, au spus că protestează faţă de „portocalele toxice“ de la Ploieşti. Cei prezenţi au fluturat steaguri tricolore şi au solicitat demisia preşedintelui. De asemenea, în faţa Palatului Cotroceni s-au adunat şi mai mulţi membri ai mişcării #Rezist, care au contestat manifestatia.

 

Protestul a fost transmis in direct de Antena 3 si Romania TV, care au incercat sa dea manifestatiei o amploare exagerata.

 

 

"Nu e vorba de numarul protestatarilor, ci de mesaj. Iesim pentru a da un mesaj, orice om are dreptul la o judecata dreapta, aceste abuzuri trebuie sa inceteze. Am iesit pentru ca presedintele Romaniei ar trebui sa ii apere pe romani. Este anormal sa fie avocatul doamnei Kovesi. Mi se pare periculos pentru romani. Nu ii apara pe romani", a spus fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, condamant in prima instanta la 2 ani cu suspenndare si anchetat in dosarul Black Cube, care a subliniat ca organizatia sa este o initiativa civica, cu obiective politice.

 

Parlamentarul  PSD, Liviu Plesoianu,  a vorbit la miting despre anunţul făcut de ministrul Justiţiei cu privire la raportul referitor la DNA, aratindu-si nemultumirea pentru faptul ca nu a cerut revocarea lui  Kovesi.
 

„Este o chestiune ilogică să vii de urgenţă din Japonia, după care ne anunţi că ne vei anunţa. Este absolut aberant din punctul meu de vedere. Singura decizie normală pe care poate să o ia un ministru al justiţiei, oricare ar fi el în această ţară, este să solicite revocarea doamnei Kovesi şi a domnului Lazăr", a spus  Liviu Pleşoianu
 

 

 



Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22