Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Holender, retragere din funcția de președinte al asociației Timișoara-Capitală Europeană
Dora Vulcan - - - -
2018-02-19
Actualitate Interna
1

”Avand in vedere ca nu am fost nicicand consultat de Asociatia Timisoara - Capitală Europeană a Culturii, desi sunt Presedintele de Onoare al acesteia, ma retrag din aceasta “functie”, pe care in fond nu am indeplinit-o niciodata si pe care nu mai doresc sa o detin. Va rog sa excludeti numele meu din acest context”, anunță Ioan Holender într-o scrisoare deschisă remisă Revistei 22.

 

 

 ”Avand in vedere ca nu am fost nicicand consultat de Asociatia Timisoara - Capitală Europeană a Culturii, desi sunt Presedintele de Onoare al acesteia, ma retrag din aceasta “functie”, pe care in fond nu am indeplinit-o niciodata si pe care nu mai doresc sa o detin. Va rog sa excludeti numele meu din acest context.

 

Sunt alaturi de intelectualii orasului meu, personalitati precum Tolcea, Ungureanu, Jecza, Vighi, Lupu Hausvater, Babeti, Armanca, Garboni, Murgu, s.a., care din cate am inteles, nu sunt implicati si nici macar consultati in privinta TM 2021.

 

Pe de alta parte, ca Director Artistic al Asociatiei Timisoara - Capitală Europeană a Culturii a fost angajat un cetatean din Suedia, care nu are nicio tangenta cu Timisoara si care nici macar nu cunoaste limba romana.

 

Bineinteles ca nici despre alcatuirea boardului asociatiei nu am fost informat, afland doar deunazi ca si sotul doamnei Neumann este unul dintre membrii acestuia”, scrie Ioan Holender într-o scrisoare publică remisă Revistei 22. 

 

 

 

 

 citește și Lumina obscură a Capitalei Culturale Europene Timișoara 2021 - un text de Brândușa Armanca

 

  

TAGS : timisoara capitala europeana ioan holender retragere presedinte onoare
Comentarii
emil 2018-02-20
Nu exista arta si cultura intr-o tara inapoiata si corupta.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1761
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22