Holender, retragere din funcția de președinte al asociației Timișoara-Capitală Europeană

Dora Vulcan | 19.02.2018

”Avand in vedere ca nu am fost nicicand consultat de Asociatia Timisoara - Capitală Europeană a Culturii, desi sunt Presedintele de Onoare al acesteia, ma retrag din aceasta “functie”, pe care in fond nu am indeplinit-o niciodata si pe care nu mai doresc sa o detin. Va rog sa excludeti numele meu din acest context”, anunță Ioan Holender într-o scrisoare deschisă remisă Revistei 22.

Pe aceeași temă

 

 

 ”Avand in vedere ca nu am fost nicicand consultat de Asociatia Timisoara - Capitală Europeană a Culturii, desi sunt Presedintele de Onoare al acesteia, ma retrag din aceasta “functie”, pe care in fond nu am indeplinit-o niciodata si pe care nu mai doresc sa o detin. Va rog sa excludeti numele meu din acest context.

 

Sunt alaturi de intelectualii orasului meu, personalitati precum Tolcea, Ungureanu, Jecza, Vighi, Lupu Hausvater, Babeti, Armanca, Garboni, Murgu, s.a., care din cate am inteles, nu sunt implicati si nici macar consultati in privinta TM 2021.

 

Pe de alta parte, ca Director Artistic al Asociatiei Timisoara - Capitală Europeană a Culturii a fost angajat un cetatean din Suedia, care nu are nicio tangenta cu Timisoara si care nici macar nu cunoaste limba romana.

 

Bineinteles ca nici despre alcatuirea boardului asociatiei nu am fost informat, afland doar deunazi ca si sotul doamnei Neumann este unul dintre membrii acestuia”, scrie Ioan Holender într-o scrisoare publică remisă Revistei 22. 

 

 

 

 

 citește și Lumina obscură a Capitalei Culturale Europene Timișoara 2021 - un text de Brândușa Armanca

 

  

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22