Pe 10 martie, Congres de reconfirmare a lui Liviu Dragnea în fruntea PSD

Redactie | 21.02.2018

Desfășurarea Congresului Extraordinar PSD a fost stabilită pentru 10 martie, iar surse din PSD afirmă că vor fi schimbări importante în conducerea partidului, cu excepția celei de președinte.

Pe aceeași temă

 

Data de 10 martie pentru desfășurarea Congresului  PSD este anunțată de Paul Stănescu, vicepreședinte al partidului, anunță Hotnews.

 

La acest Congres vor fi scoase „la concurs” toate funcțiile de conducere, cu excepția celei de președinte al partidului care este rezervat pentru Liviu Dragnea.

 

Funcțiile de vicepreședinte vor fi cele mai vânate, urmând să fie modificări importante, dar și cea de președinte executiv. În condițiile în care actualul vicepreședinte executiv, Nicolae Bădălău, nu ar mai dori să candideze pentru un nou mandat, locul său ar putea să revină lui Marian Oprișan, președintele CJ Vrancea, care și-a anunțat public candidatura la o funcție de conducere în cadrul partidului.

 

Se așteaptă ca la acest Congres, oamenii pe  care Liviu Dragnea nu-i mai consideră ca fiindu-i loiali să fie îndepărtați din funcții și înlocuiți cu politicieni fideli președintelui PSD și a echipei restrânse din jurul său.

 

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22