Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Pe 10 martie, Congres de reconfirmare a lui Liviu Dragnea în fruntea PSD
Redactie - - - -
2018-02-21
Actualitate Interna
0

Desfășurarea Congresului Extraordinar PSD a fost stabilită pentru 10 martie, iar surse din PSD afirmă că vor fi schimbări importante în conducerea partidului, cu excepția celei de președinte.

 

Data de 10 martie pentru desfășurarea Congresului  PSD este anunțată de Paul Stănescu, vicepreședinte al partidului, anunță Hotnews.

 

La acest Congres vor fi scoase „la concurs” toate funcțiile de conducere, cu excepția celei de președinte al partidului care este rezervat pentru Liviu Dragnea.

 

Funcțiile de vicepreședinte vor fi cele mai vânate, urmând să fie modificări importante, dar și cea de președinte executiv. În condițiile în care actualul vicepreședinte executiv, Nicolae Bădălău, nu ar mai dori să candideze pentru un nou mandat, locul său ar putea să revină lui Marian Oprișan, președintele CJ Vrancea, care și-a anunțat public candidatura la o funcție de conducere în cadrul partidului.

 

Se așteaptă ca la acest Congres, oamenii pe  care Liviu Dragnea nu-i mai consideră ca fiindu-i loiali să fie îndepărtați din funcții și înlocuiți cu politicieni fideli președintelui PSD și a echipei restrânse din jurul său.

 

 

 

TAGS : liviu dragnea psd congres presedinte psd nicolae badalau marian oprisan
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
943
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22