Bugetul, plus alte 80 de proiecte, în discuția Consiliului General al Primăriei

Redactie | 22.02.2018

Joi se anunță o ședință maraton la Consiliul General al Primăriei Capitalei care ia în discuție bugetul alocat pentru acest an, precum și alte 84 de proiecte.

Pe aceeași temă

 

Pe ordinea de zi a Consiliului General al Primăriei Capitale, în ședința care va începe la ora 11, pe lângă discutarea bugetului se mai află peste 80 de proiecte ce ar trebui aprobate.

 

Bineînțeles că cel mai important punct îl reprezintă aprobarea bugetului, care va decide pe ce se vor duce banii bucureștenilor, mai ales că în acest an se va aniversa cu mare fast Anul Centenarului.

 

Printre alte proiecte se află protocolul de colaborare pentru construirea unei maternități în cadrul Spitalului Clinic de Urgență „Sântul Ioan”, investiție de aproximativ 12 milioane euro. De acest proiect ar urma să răspundă Asociația Colectiv GTC 3010, înființată de Eurgen Iancu, tatăl uneia dintre victimele incendiului din clubul Colectiv.

 

Consilierii ar trebui de asemenea să aprobe transformarea Regiei Autonome de Transport București – RATB – în societatea pe acțiuni, Societatea de Transport București – STB S.A.

 

Un alt punct de pe ordinea de zi constă în redenumirea unui segment din Șoșeaua Virtuții din sectorul 6 în Șoseaua Neagu Djuvara, în onoarea istoricului, diplomatului, filozofului și scriitorului trecut în neființă la începutul acestui an.

 

Ceea ce este îngrijorător însă, este anunțul făcut de Nicușor Dan pe pagina de FB, prin care atenționa că este posibil introducerea unui punct suplimentar pe ordinea de zi, și anume interzicerea aplicațiilor de taxi.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22