Fostul procuror DNA Mircea Negulescu a dat declarații la Parchetul General

Fara Autor | 22.02.2018

Mircea Negulescu a fost citat în calitate de martor și a fsot audiat în cazul unei plângeri depuse în urmă cu mai mult timp pe numele său, dar nu este vorba despre deja celebrul denunț pe care l-a depus în urmă cu aproape două săptămâni, la Parchetul General, fostul deputat PSD Vlad Cosma.

Pe aceeași temă

 

Fostul procuror Mircea Negulescu, căruia apropiații familiei Cosma îi spun „portocală”, a fost audiat azi la Parchetul General în calitate de martor.

 

Pe numele său au fost depuse mai multe plângeri penale de către fostul deputat PSD Vlad Cosma, care îl acuză de falsificarea mai multor probe din dosarul care îl vizează.

 

La ieșirea de la audiere, Mircea Negulescu s-a plâns plâns că a fost agresat de un cameraman de la RTV. Acesta s-a întors în instituție pentru a depune plângere împotriva jurnalistului care a fost și legitimat.

 

„Vreau să mă lăsați să merg. Nu dau niciun fel de declarație pentru că mă hărțuiți. Ați sărit pe mine, mă împiedicați. Nu vreau să dau declarații. Vreți să mă tâlhăriți, nu înțeleg", le-a spus procurorul ziariștilor care îl așteptau la ieșirea de la Parchet.

 

Fostul deputat Vald Cosma, care fusese și el citat azi, a amânat însă depoziția, invocând faptul că este obosit pentru că a participat cu o zi înainte la instanța supremă la ultimul termen de judecată în dosarul în care a fost condamnat în primă instanță, alături de tatăl său, la 5 ani de închisoare cu executare, pentru fapte de corupție.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22