Prima reacție de la CSM după anunțul lui Toader de revocare a lui Kovesi. Care e procedura

Dora Vulcan | 23.02.2018

Procurorul Cristian Ban, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, spune că reprezentanţii CSM aşteaptă propunerea de revocare iniţiată de ministrul Justiţiei, urmând să analizeze dacă e întemeiată, având 30 de zile la dispoziţie.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

"Aşteptăm propunerea de revocare. Urmează să o analizăm dacă e întemeiată, dacă n-a mai fost luată în calcul cu prilejul controlului Inspecţiei Judiciare, dacă acele motive nu au fost tranşate cu ocazia controlului Inspecţiei Judiciare. Şi o să vedem dacă priveşte aspecte care sunt în cursul unor cercetări penale sau disciplinare nu vor putea fi luate în considerare până la soluţionarea lor definitivă. Avem 30 de zile la dispoziţie, iar avizul este unul consultativ", a declarat, pentru Mediafax, procurorul Cristian Ban, membru al Consiliului Superior al Magistraturii.

 

 Numai că așa-zisul raport - pretext al unui monolog de 80 de minute susținut joi seară de ministrul Tudorel Toader de față nu presa - nu a ajuns nici la CSM. Trebuie că a căzut și poșta militară, nu doar site-ul MJ: Ministrul Tudorel Toader a spus joi seara că va publica pe site-ul ministerului raportul de revocare a șefei DNA imediat ce va termina declarația de presă, care a durat 80 de minute. Vineri, nici după orele prânzului site-ul MJ nu era funcțional.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22