Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Ministrul ungar al Agriculturii Sandor Fazekas: Soros vrea ca ungurii să mănânce insecte
Dora Vulcan - - - -
2018-02-24
International
3

Ministrul ungar al agriculturii Sandor Fazekas a susținut în fața agricultorilor unguri în care a susținut că din cauza migrantilor si a lui George Soros ungurii vor fi nevoiti sa manance scorpioni la gratar cu chili si ca savantii lucreaza la orori gastronomice precum carne clonata din celulele creierului lui Einstein.

 

 

 

Dupa ce s-a laudat cu eforturile guvernelor Fidesz din ultimii opt ani in domeniul agriculturii, Fazekas a subliniat audientei cat de important este sa cumpere alimente unguresti si a argumentat impotriva alimentelor din surse modficate genetic,  potrivit index.hu, citat Budapest Beacon și preluat de Hotnews.ro. 

 

Fazekas a inceput sa vorbeasca despre viitor si despre provocarile productiei si consumului de alimente la nivel local si global. El a spus audientei ca, multumita tehnologiei genetice, savantii vor putea sa creeze carne din clonarea celulelor, de exemplu a celor din creierul lui Albert Einstein. Ministrul ungar al agriculturii si-a amintit si ca a auzit despre o echipa de cercetatori care vrea sa produca mancare cu tehnologie de printare 3D.

 

In lumea distopica descrisa de Fazekas, toata lumea va manca insecte, iar gurmanzii vor alege din meniurile restaurantelor scorpioni la gratar cu chili.

 

Discursul ce pare incoerent a capatat brusc sens cand el a dezvaluit ca “planul lui Soros” pune in pericol bucataria ungureasca. “Soros vrea ca ungurii sa manance insecte. Totusi, ungurii nu mananca reptile si insecte”, a spus ministrul, potrivit Magyar Nemzet.

 

Daca un migrant devine vecinul nostru, lucru posibil pentru ca ONU lucreaza la asta, a afirmat Fazekas, atunci obiceiurile noastre culinare nu vor mai fi in siguranta. Cei care vin locuri unde se mananca insecte, a continuat el, vor cere curand ca insectele pentru consum sa fie disponibile si aici, iar marile corporatii le vor satisface cererile.

 

La final, Fazekas a dezvaluit audientei ca cei care investesc in consumul de insecte la Hollywood apartin acelorasi cercuri din Partidul Democrat in care se invarte si George Soros.

TAGS : ungaria ministru soros insecte
Comentarii
George 2018-02-28
Cind indivizi de genul acesta ajung in functii publice , te poti astepta sa le iasa pe gura tot felul de mistificari si nerozii . Acelasi lucru se intimpla si in Romania, unde clasa politica isi aseaza in permanenta ineptii si nebunii in functii publice, in functii de raspundere si control, bine remunerate. Si cum calitatea de baza este doar loialitatea fata cei care le-au dat functia asta, atita vreme cit omul este loial si activ, cit a vreme infiereaza, ia pozitie, aplauda zicerile liderilor fie ele minciuni sau prostii, cita vreme aduce folos partidului, este tolerat si poate spune si face ce-l duce capul. Asa ca codrinul asta maghiar bate cimpii si e prost de bubuie, dar e pe felie cu orbanete. Oamenii de valoare, unguri, romani, rusi, sirbi, etc., luminati ( deci incontrolabili ) sint dati la o parte in tarile lor ; ei ei sint utili populatiei si nu clicii , haitei, sau clanului . Ei sint inutili, ca atare se mentine in popor (obisnuit , de altfel de pe vremea comunistilor ) senzatia devianta de inutilitate a valorii .
jorj 2018-02-27
Ce nenorocit Soros asta...nu se poate asa cevaaa...Ar trebui sa i se ia boii de la bicicleta pentru ce vrea....
Kürtőskalács 2018-02-25
Americanii au urcat pe Marte iar ungurii se invart in jurul cozii.
Total 3 comments.
Mai multe din International
2046
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22