Procurorul Negulescu: Vlad Cosma are inregistrari cu Ciutacu, Badea si Gâdea. Le va folosi

Redactia | 27.02.2018

Controversatul procuror de la DNA Ploiesti, Mircea Negulescu, sustine intr-un interviu acordat ziaristului Alexandru Căutiș de la Revista Kamikaze ca a avut doua intilniri cu Sebastian Ghita care i-a cerut sa nu mai continue ancheta impotriva sa.

Pe aceeași temă

 

 

 Totodata, Negulescu sustine ca relatia sa cu Andreea Cosma a fost ”consensuala” si ca atunci cind a realizat ca aceasta urmarea sa ”devieze cursul anchetelor”, a decis sa se ”retraga elegant”.

 

Negulescu a fost exclus din magistratura de catre CSM si impotriva sa exista o ancheta a Inspectiei judiciare.

 

 „Sunt sigur că Vlad Cosma deține înregistrări inclusiv cu domnii Victor Ciutacu, Mircea Badea și Mihai Gâdea, pe care le va folosi la momentul oportun", spune procurorul Micea Negulescu in interviul din care ziaristul Alexandru Cautis a publicat citeva fragmente pe contul sau de facebook inaintea publicarii in Revista Kamikaze.

 

Negulescu relateaza si despre doua intrevederi pe care le-a avut cu Sebastian Ghita in care acesta i-a spus ca daca anchetele vor continua va ajunge in situatia altui inculpat ”fata de care stabilisem un prejudiciu provenit din evaziune și spălare de bani în cuantum de 102 milioane de euro”.

 

"Și tot ca o picanterie, pentru că am văzut că vă plac, cu domnul Sebastian Aurelian Ghiță am avut două întrevederi cunoscute, atât de colaboratorii direcți, vorbesc aici de colegii polițiști, cât și de conducerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești de la acea vreme: La prima întrevedere, domnia sa, mi-a solicitat să nu mai continui investigațiile împotriva firmelor sale, deoarece ar ajunge în situația altui inculpat, acesta făcând referire la administratorul unei societăți comerciale investigate față de care stabilisem un prejudiciu provenit din evaziune și spălare de bani în cuantum de 102 milioane de euro."

 

Referitor la relatia sa cu Andreea Cosma, procurorul sustine ca aceasta nu a afectat actul de justitie.

"Pot face unele precizări raportate la aparițiile publice ale doamnei Andreea Cosma. Niciodată nu a fost vorba unei hărțuiri, a unei „curtări” sau a unei relații care să afecteze actul de justiție, în condițiile în care pot face proba abținerii mele pe partea investigativă referitor la doamna în cauză. Mă simt jenat că trebuie să explic urmare a „dezvăluirilor” doamnei natura relației noastre. A existat o relație, de scurtă durată, inițiată de domnia sa, cu întâlniri, mesaje, fotografii, care pun în evidență, fără echivoc, consensualitatea acesteia. Însă, atunci când am realizat că, în realitate, aceasta urmărea devierea cursului anchetelor, culegerea de date și informații, am decis să mă retrag elegant."

 

Negulescu a fost acuzat de familia Cosma ca a falsificat probe si a obtinut marturii mincinoase in dosarele in care Vlad Cosma este acuzat.  Aceasa a prezentat mai multe inregistrari la Antena 3.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22