Firea:Școlile și grădinițele rămân închise toată săptămâna.Lasați-vă copilul la Primărie!

Redactia | 27.02.2018

Primarul general, Gabriela Firea, a anunțat că toate grădinițele și școlile din sistemul de stat vor fi închise până la sfârșitul acestei săptămâni. Aceasta a adăugat că școlile și grădinițele private vor putea să decidă dacă se închid sau nu.

Pe aceeași temă

 

„Îi înțeleg pe părinți, dar îi rog să găsească soluții în familie, între cunoscuți, dar să nu îi lase pe copii în viscol, în ger. Cred că este o măsură legală și responsabilă. Pentru cazurile în care o familie nu găsește o soluție, venim în ajutor la numărul nostru verde și primăria generală prin DGASPC și primăriile de sector vor găsi soluții pentru aceste situații punctuale în care părinții nu au găsit pe nimeni să supravegheze copiii. După cum transmite ANM, lucrurile nu arată bine toată săptămână, va fi în continuare ger”, a declarat primarul general.

 

În capitală stratul de zăpadă depășește 30 cm, pe alocuri troienele fiind de peste jumătate de metru. Pe bulevardele principale se circulă relativ bine, însă străzile secundare sunt necurățate de zăpadă.

 

Nici toate stațiile RATB nu au fost în totalitate dezăpezite. Bucureștenii au fost obligați să circule pe carosabil, deoarece trotoarele nu sunt curățate de firmele care se ocupă de dezăpezire.

 

Închiderea școlilor a fluidizat traficul în capitală, reducând numărul de autoturisme.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22