Imagini cu Udrea și Bica, în Costa Rica. Ca să se apere, Udrea o atacă pe Kovesi

Dora Vulcan | 05.03.2018

Un roman a postat pe Facebook, duminica seara, fotografii in care apar Elena Udrea si Alina Bica, despre care sustine ca au fost facute in Costa Rica, unde cele doua au anuntat ca se afla dupa ce au parasit tara. Reacția Elenei Udrea nu s-a lăsat așteptată: ea a răspuns printr-un atac la șefa DNA.

Pe aceeași temă

 

 

 Fotografiile au fost postate duminica seara pe Facebook de Narcis Vlad Barbu, fiind insotite de urmatorul text: "Nuti, spaima Plescoilor, e la fel de blonda, la fel de neburtoasa si foarte departe de bratul prea scurt al legii. Live din Jaco, Costa Rica. Intereseaza pe cineva? Macar sa redistribuie, pana ajunge la altcineva, pe care chiar il (o) intereseaza. Ma urmariti, domnule secretar de stat?"

 

 

 

 

 

Reacția lui Udrea

 

” In lipsa pozelor cu Kovesi la taiatul porcului, protestarii pro Sistem au gasit ce sa “share-uiasca”. Poze cu mine si Alina in Costa Rica. Daca stiam ca intereseaza pe cineva, puneam eu fotografii zilnic. Chiar si din cabinetul ginecologului.

Dar, ca sa satisfac placerea unora de a manca rahat si pentru a-i scuti pe romanii cu care ne intalnim pe la pizza sa ne faca poze pe furis, de maine ma ocup sa aveti un raport in imagini al prezentei mele aici”, a scris Udrea pe pagina sa de Facebook. 

 

 

 

Elena Udrea a confirmat, pe 17 februarie, intr-o declaratie pentru Antena 3, ca se afla in Costa Rica si a anuntat atunci ca este insarcinata, spunand ca urmeaza sa aiba gemeni. Ea are o condamnare în primă instanță de 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul "Gala Bute", in prima instanta, si a parasit tara intr-un moment in care se apropia sentinta definitiva in acest dosar. Pe 21 ianuarie, Elena Udrea califica drept "fake news" stirile aparute in presa despre o posibila sarcina a sa. Tot înn Costa Rica se afla si Alina Bica, fosta sefa DIICOT si o apropiata a Elenei Udrea. Bica avea si ea o condamnare la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, in prima instanta, in momentul in care a parasit tara. Pe 9 februarie, cand in presa au aparut primele zvonuri ca Elena Udrea ar fi fugit in Costa Rica, avocatul Elenei Udrea declara pentru HotNews.ro ca aceasta se afla la Atena. Udrea a lipsit atunci de la un termen al procesului in care este acuzata de finantare ilegala a campaniei electorale din 2009.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22