Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Florian Coldea s-a prezentat în fața Comisiei parlamentare de control a SRI
Redactia - - - -
2018-03-13
Actualitate Interna
0

Fostul prim-adjunct al șefului SRI, generalul Florian Coldea, s-a prezentat marți în fața Comisiei parlamentare de control a activității SRI, după o amânare de o săptămână, cel mai probabil ca să nu eclipseze desfășurarea Congresului PSD.

 

„Am venit din respect pentru Parlamentul României, o instituţie fundamentală a statului român, să răspund tuturor întrebărilor comisiei, aşa cum am făcut-o de fiecare dată. Vă mulţumesc. După ce încheiem o să susţin o declaraţie de presă", a fost singura declarație a lui Coldea înainte de intrarea în sala unde are loc audierea.

 

Preșdintele Comisiei, Claudiu Manda, a spus pe 5 martie că a decis amânarea audierii acestuia până pe 13 martie întrucât acesta era „puțin răcit”. Informația a fost infirmată de Coldea care a declarat că este disponibil în orice zi se dorește sa răspundă la întrebări.

 

Ulterior, Manda și-a schimbat afirmația, spunând că ora de începere, 14, este prea înaintată și Coldea n-ar fi avut timp să răspundă la toate întrebările. 
„Mi-am dat seama din experiența cu domnul Maior că durează destul de mult sa clarificăm lucrurile discutate în comisie. Cred că la domnul Coldea vom avea și mai multe lucruri care l-au vizat pe domnul Coldea, deci va fi o întâlnire mai mult de șase ore. Atunci am căzut de comun acord ca audierea sa fie pe data de 13 martie, de la ora 11.00. Am mai convenit cu dânsul să ne vedem înainte cu o jumătate de oră la mine la birou”, a declarat Manda.

 

Oricum, cel mai probabil desfășurarea Congresului PSD pe 10 martie și confirmarea de către Liviu Maior, fostul director al SRI, a participării lui Liviu Dragnea la chefurile organizate de servicii (statul paralel) sunt evenimentele care au condus la suspendarea pentru o săptămână a activitpății Comisiei parlamentare conduse de Manda.

TAGS : florian coldea claudiu manda comisia de control a sri
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
696
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22