Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Colțișorul pentru calculator: 7 sfaturi pentru cum să lucrezi aici eficient
- - - -
2018-03-14
Actualitate Interna
0
Pentru mulți, să lucreze de acasă pe calculator este un standard.


 

De aceea, e important să aloci un spațiu adecvat pentru birou și, de asemenea, să-l gestionezi în mod corespunzător. 

 

Unde să-l plasezi și ce nu trebuie să-i lipsească? 

Ne-am concentrat pe asta în acest articol, deci iată câteva sfaturi de la Favi: 

 

https://revista22.ro/files/news/manset/default/mobilier-birou-1.jpg

 

1. Amplasare

În living, în bucătărie sau poate în dormitor? Dacă nu ai propria cameră pentru un birou de calculator, va trebui să te mulțumești cu soluția alternativă. Biroul e bine sa-l amplasezi lângă fereastră sau într-un colț din living sau bucătărie. Experții nu recomandă să perturbăm zona liniștită din dormitor cu probleme de serviciu, dar, desigur, decizia finală aparține fiecăruia.

 

 

https://revista22.ro/files/news/manset/default/mobilier-birou-2.jpg

 

Sursă foto: https://favi.ro/produse/p/birou-de-colt-cu-4-rafturi-alb?v=93971

 

2. Biroul potrivit 

Un birou de colț sau mai degrabă unul clasic? Aruncă o privire pe Favi, unde poți alege biroul în funcție de propriile criterii. Dorești ceva practic sau mai degrabă de design? Ce material preferi? Datorită motorului de căutare Favi poți filtra ușor și găsi rapid soluția potrivită. Nu uita să asortezi biroul cu celelalte piese de mobilier.

 

3. Multă lumină

Pentru muncă, lumina naturală este perfectă, dar nu este întotdeauna posibil de obținut. În plus, și pentru munca de seară ai nevoie de lumină. Lampa de masă nu trebuie să lipsească. Alege-o nu numai după aspect, ci și după caracteristici precum posibilitatea de redirecționare a luminii.

 

https://revista22.ro/files/news/manset/default/lampa-birou.jpg

 

Sursă foto: https://favi.ro/produse/p/lampa-de-birou-red-cartel-dexter-mini-argintiu?v=98477

 

4. Ordine

Sertare, coșuri, rafturi. De ce ai nevoie la locul de muncă? Dacă într-adevăr ai nevoie doar de un calculator, nu-ți mai bate capul cu spațiul de depozitare. Dar dacă mai ai nevoie de ceva, gândește-te dinainte unde vei stoca dosarele, echipamentele de birou și toate documentele. Pe masă ar trebui să fie ordine. 

 

5. Accesorii practice

Ai pe birou tot ce-ți trebuie și te ajută să-ți organizezi timpul? Există diverse table excelente sau board-uri inteligente, pe care îți poți scrie sarcinile, ca să nu le uiți. Unii oameni au nevoie de calendar, alții de un ceas care să fie mereu la vedere. 

 

Biroul tău cum va arăta?

 

https://revista22.ro/files/news/manset/default/mobilier-birou-3.jpg

 

6. Scaun de calitate

Nu subestima alegerea unui scaun de birou. Când îți petreci mai multe ore pe zi la birou, preocupă-te de materialul de calitate și de proprietățile ergonomice ale scaunului. Dacă nu, pot apărea probleme cu coloana vertebrală și dureri de spate. 

 

 

7. Obiecte personale


Pe birou sau pe peretele din fața lui pune ceva personal, care nu are nicio legătură cu serviciul. Poate un tablou, o fotografie cu cei dragi, o statuetă interesantă pe care ai adus-o dintr-o călătorie... Un astfel de obiect va îmbunătăți locul de muncă 

 

TAGS :
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
419
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22