Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Macovei: Pentru că se consideră ”statul”, infractorul Dragnea spune că eu defăimez România
Dora Vulcan - - - -
2018-03-14
Actualitate Interna
1

Europarlamentarul Monica Macovei, vizată direct de legea antidefăimare a lui Liviu Dragnea, i-a dat o replică foarte dură președintelui PSD, care a anunțat la finele săptămânii trecute că intenționează promovarea unei legi împotriva celor care defăimează România la instituțiile europene.

 

 

Luni, Dragnea a revenit cu precizări și a spus că se referă în special la europarlamentarul Monica Macovei. 

 

 

 ”Țara nu e Liviu Dragnea. Dacă eu spun că Dragnea e condamnat penal, nu înseamnă că defăimez țara, înseamnă că el e condamnat penal. Îl supără probabil, dar îl privește, pentru că el a comis infracțiunea.

 

Politicienii cu probleme penale vor să scape de dosare, să nu fie anchetați și eventual condamnați și nici să li se confiște averile. Ei sunt cei care practic duc la pierderea demnității și respectului pentru țară, pentru că sunt la putere. Ei sunt cei care defăimează țara, care ne mint.

 

Ceea ce spun și am spus public e că Dragnea este un infractor: e și condamnat, și anchetat, și trimis în judecată. Eu nu defăimez România, eu îmi apăr țara, dar el se pune în poziția de a fi țara: “eu sunt statul”. Asta înseamnă o anumită doză de a fi cucerit, subjugat de putere. Puterea îți ia mințile câteodată”; a spus Monica Macovei la Digi 24.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nicio lege „anti-defăimare” inventată de Dragnea nu va putea șterge un adevăr: este un condamnat definitiv pentru fraudă electorală și un inculpat. Adevărul este că PSD&ALDE, Dragnea&Tăriceanu vor să scape de dosare penale, să nu fie anchetați și eventual condamnați. Chiar ei sunt cei care „defăimează” țara, care fură țara, care mint la Bruxelles și ne trădează pe toți”, a scris luni Macovei, pe pagina sa de Facebook.

 

”Mă bucur dacă îi produc insomnii lui Liviu Dragnea, adevărul mereu produce insomnii politicienilor cu probleme penale.

 

Voi continua să spun adevărul: “statul paralel” este grupul de crimă organizată PSD&ALDE condus chiar de Dragnea și Tăriceanu, aceasta este “caracatița care a sugrumat România”.

 

Legea „anti-defăimare” inventată de Dragnea nu va fi doar împotriva mea, ci a tuturor celor care nu aplaudă și nu se înclină în fața infractorilor din politică, așa cum a fost ovaționat Dragnea la ultimul Congres al partidului.

 

Politicieni din PSD&ALDE au spus deja că protestatarii au făcut rău României. O minciună imensă, dar utilă pentru ca partidul-stat să-și justifice legea anti-defăimare.

 

Magistrații care au semnat memoriul împotriva legilor justiției și au protestat față de modificarea Codurilor penale vor fi sancționați și ei de legea anti-defăimare?

 

Șefa DNA, despre care ministrul-doctor în drept a spus că a afectat imaginea României, este numai bună de cercetat pe baza legii inventate de Dragnea?

 

Toți cei care atrag atenția că un grup de crimă organizată vrea să scufunde România doar pentru a nu intra la închisoare sunt cei care își apără țara, nu o defăimează”, a scris europarlamentarul pe pagina sa de Facebook. 

 

foto, Dgi 24

TAGS : psd dragnea macovei lege antidefaimare
Comentarii
Isoscel 2018-03-14
Eu nu sunt un personaj un politic (sunt doar un profesor) asa incat parerea mea nu-l interesaza pe infractorul Dragnea ("si condamnat si anchetat ") , cu toate acestea tin sa spun ca sustin si aplaud si transmit afirmatiile doamnei Monica Macovei, fost ministru al Justitiei si actual europarlamentar care ne face cinste prin curajul si obiectivitatea pe care le arata, spre deosebire de gunoaiele PSD-ALD-iste din PU, la care cu scarba ii aduga si pe Weber si Diaconu ! Prin urmare, s-ar putea ca doamna Macovei sa nu fie singura, asa incat mai degraba infractorii Dragnea si Tariceanu ar face rost de la prietenii de la rasarit de mai multe doze de Novichok, in loc sa apeleze la banala lege a antidefaimarii !
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
3761
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22