Cătălin Rădulescu (Mitralieră) sancționat dur pentru dizidența de la Congresul PSD

Redactia | 16.03.2018

Deputatului PSD Cătălin Rădulescu i-a fost retras sprijinul politic de către organizația PSD Pitești din care face parte și nu mai poate accede în nicio funcție parlamentară sau din cadrul administrației locale sau centrale.

Pe aceeași temă

 

 

 

Şeful PSD Argeş, Şerban Valeca, a declarat, joi seara, că organizaţia PSD Piteşti a decis să-i retragă sprijinul politic deputatului Cătălin Rădulescu. Reacţia vine după ce lui Valeca i s-a „recomandat să fie mai dur”, iar lui Rădulescu i s-a reproşat că nu a respectat statutul partidului, transmite Mediafax.

 

“Delegaţii de la congres chiar m-au întrebat ce e la noi în Argeş. Mi s-a recomandat să fiu mai dur. S-a decis să-i fie retras sprijinul politic lui Cătălin Rădulescu pentru că nu a respectat statutul. În comitetul executive judeţean s-a votat pentru postul de vicepreşedinte (la congresul PSD n.r.). Eu am fost propus împreună cu el. Eu am avut unanimitate. El un vot, de la mine. S-a înscris apoi direct la această funcţie”, a spus Valeca.

 

La rândul lui, președintele PSD Pitești, Cristian Gentea a spus că „Imaginea organizaţiei a fost grav afectată şi trebuia luată o măsură. Propunerea a fost aceea de retragere a sprijinului politic pentru orice funcţie de parlamentar, europarlamentar, preşedinte al Consiliului Judeţean, primar, viceprimar şi orice funcţie numită în cadrul administraţiei publice centrale sau locale”.

 

„Din cei 55 de membri ai Comitetului Executiv Municipal au fost prezenţi 51. În urma votului, au fost 40 de voturi pentru retragerea sprijinului politic, cinci voturi împotrivă şi şase abţineri”, a precizat Gentea.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22