Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Cătălin Rădulescu (Mitralieră) sancționat dur pentru dizidența de la Congresul PSD
Redactia - - - -
2018-03-16
Actualitate Interna
0

Deputatului PSD Cătălin Rădulescu i-a fost retras sprijinul politic de către organizația PSD Pitești din care face parte și nu mai poate accede în nicio funcție parlamentară sau din cadrul administrației locale sau centrale.

 

 

 

Şeful PSD Argeş, Şerban Valeca, a declarat, joi seara, că organizaţia PSD Piteşti a decis să-i retragă sprijinul politic deputatului Cătălin Rădulescu. Reacţia vine după ce lui Valeca i s-a „recomandat să fie mai dur”, iar lui Rădulescu i s-a reproşat că nu a respectat statutul partidului, transmite Mediafax.

 

“Delegaţii de la congres chiar m-au întrebat ce e la noi în Argeş. Mi s-a recomandat să fiu mai dur. S-a decis să-i fie retras sprijinul politic lui Cătălin Rădulescu pentru că nu a respectat statutul. În comitetul executive judeţean s-a votat pentru postul de vicepreşedinte (la congresul PSD n.r.). Eu am fost propus împreună cu el. Eu am avut unanimitate. El un vot, de la mine. S-a înscris apoi direct la această funcţie”, a spus Valeca.

 

La rândul lui, președintele PSD Pitești, Cristian Gentea a spus că „Imaginea organizaţiei a fost grav afectată şi trebuia luată o măsură. Propunerea a fost aceea de retragere a sprijinului politic pentru orice funcţie de parlamentar, europarlamentar, preşedinte al Consiliului Judeţean, primar, viceprimar şi orice funcţie numită în cadrul administraţiei publice centrale sau locale”.

 

„Din cei 55 de membri ai Comitetului Executiv Municipal au fost prezenţi 51. În urma votului, au fost 40 de voturi pentru retragerea sprijinului politic, cinci voturi împotrivă şi şase abţineri”, a precizat Gentea.

TAGS : psd catalin radulescu congres psd sprijin politic
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
534
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22