Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Tăriceanu a mai scăpat de un dosar în care era acuzat de fals în declarații
Redactia - - - -
2018-03-17
Actualitate Interna
3

Dosarul în care Călin Popescu Tăriceanu era acuzat de fals în declarații, trimis la începutul săptămânii de la DNA la Parchetul General, a fost clasat de către procurorii de la această structură, anunță Mediafax citând surse judiciare.

 

 

Dosarul fusese deschis la sfârșitul anului trecut ca urmare a plângerii depuse de medicul Vladimir Atanasie Marinescu, care îl acuza pe președintele Senatului că în calitate de deputat liberal, acesta şi-ar fi falsificat declaraţia de avere pentru 2011, omiţând să treacă un concediu în Turcia din 2010, care ar fi fost oferit de către Daniel (fost videpreşedinte ASF) şi Doina Tudor (fost senator).

 

Informația provine chiar de la familia Tudor, cu care medicul susține că s-ar fi aflat în relații de prietenie, context cu care ar fi aflat despre vacanța de care a beneficiat gratis Tăriceanu.

 

 

Direcția Națională Anticorupție (DNA) și-a declinat însă competența în favoarea Parchetului General in legătură cu această plângere depusă de medic împotriva lui Calin Popescu-Tariceanu.

 

„Detaliile pe care vi le dau sunt următoarele: mă bucur că trăiesc în această Românie care devine ţara delaţiunii şi a dosarelor, după cum se dovedeşte", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, marţi, după ce informaţia privind verificările a apărut în spaţiul public.

 

Întrebat dacă a fost anunţat de dosar, Tăriceanu a spus: "Nu am fost anunţat şi nu am alt comentariu de făcut".

TAGS : calin popescu tariceanu dna dosar acuzatii parchet
Comentarii
simion bulevard 2018-03-18
un ins uzat de trecerea vremii prin politica de pasiunea bolnava de a fi in varful puterii si de viata privata. a ajuns sa fie un rau pentru romania si romani si prin faptul ca tine ca o balama cu partidul (???!!?) pe care-l conduce aceast alianta de secol XIX!
OT 2018-03-17
Falsul nepedepsit ramane cheia de baza in Justitia Romana.
?????? 2018-03-17
@ Vladimir l-a reclamat pe ''Agamiță Tăriceanu", pentru a avea un dosar clasat ?
Total 3 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1399
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22