Mogoşoaia ClasicFest ajunge la ediţia a VII-a

Fara Autor | 24.03.2018

2018 / 04 / 01

Pe aceeași temă

În perioada 1 aprilie – 3 iunie 2018, Palatul Brâncovenesc de la Mogoşoaia redevine pentru al șaptelea an consecutiv un palat al muzicii, un spațiu al excelenței sonore. Ediţia a VII-a a Mogoşoaia ClasicFest propune pe parcursul a 11 duminici, 10 recitaluri inedite, susţinute de muzicieni de primă valoare.

Şi în acest an, organizatorii - Primăria Municipiului Bucureşti, prin Centrul Cultural Palatele Brâncoveneşti de la Porţile Bucureştiului şi Asociatia Culturală Pro Valores -, preluând moda englezească a concertelor de prânz, îi invită pe cei interesați la experienţe sonore de neuitat, duminica de la ora 12.

Protagoniştii din acest an sunt: Lucian Velciu, care propune un inedit show pianistic, interpretând opusuri de la Bach la... Queen, Cvartetul cu pian Caudella – laureaţii ediţiei a VII-a a Concursului Drumul spre celebritate, excelentul Cvartet Solartis, Duo Adeo alcătuit din violonistul Andrei Stanciu și violista Emma Rotomeza. Pianiștii Vlad și Fausta Dimulescu, într-un recital eveniment vor comemora împlinirea a 100 de ani de la dispariția lui Claude Debussy, iar Anamaria Biaciu-Popa & Maria Indricău vor interpreta rapsodii la patru mâine sub titulatura  Les Enharmoniques Piano Duo. Chitariștii Alexandra Petrișor și Dragoș Horghidan, adică Duo Kitharsis, vor prezenta un spectaculos recital cu muzică românescă. 100 de ani de la moartea lui George Coșbuc și respectiv 125 de la cea a lui Piotr Ilici Ceikovski vor fi marcați într-un recital susținut de actorul Adrian Titieni și pianista Diana Voronetskaya. În recital va evolua și copilul minune al pianisticii românești – Eva Garet, iar Fernando Mihalache, la acordeoane, va face o călătorie prin istoria muzicii pornind de la Bach și ajungând la Richard Galliano, prefigurând totodată ediţia a VI-a a Turneului Naţional „Muzica în Palatele României“. 

Accesul se face pe bază de invitaţie, care poate fi obţinută scriind pe adresa asociatiaprovalores@gmail.com.                        

Amănunte pe www.asociatiaprovalores.ro.

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22