Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Procurorii DNA, la GIP al lui Ciuvică. El spune că vizată ar fi firma lui Andronic
Dora Vulcan - - - -
2018-03-27
Actualitate Interna
1

DNA a descins, marți la prânz, la Grupul de Investigații Politice, condus de Mugur Ciuvică! Conform primelor informații oferite de Ciuvică la Antena 3, vizată ar fi o firmă a unuia dintre partenerii săi din GIP.

 

 

 ”Nu îmi e clar ce se întâmplă. Au venit, pe la unu și ceva, la sediul acestei firme, care e firma unui coleg din GIP. Au venit doi ofițeri de la DNA, cerând documentele și dând termene până poimâine, au spus că e foarte urgent, într-un dosar deschis în 2015. Ei cer un contract pe care l-am avut acum 10 ani de zile, cu Dan Andronic, când era anti-băsist, el a devenit băsist după 2008. E un dosar care ar privi societatea lui Dan Andronic. Noi i-am dat, lui Andronic, informații, analize, monitorizări. O interesează pe Kovesi ce i-am dat noi lui Andronic, ce monitorizări am dat? Eu cred că exagerează, doamna Kovesi! Nu o să vadă doamna Kovesi ce le dăm noi clienților noștri”, a spus Mugur Ciuvică, președintele GIP, la Antena 3, citat de Comisarul. 

 

 

 

 ”O interesează pe Kovesi ce i-am dat noi lui Andronic, ce monitorizări am dat? Eu cred că exagerează, doamna Kovesi! Nu o să vadă doamna Kovesi ce le dăm noi clienților noștri. Asta sigur nu o să vadă”, a mai spus Mugur Ciuvică la Antena 3.

TAGS : dna ciuvica descindere procurori gip firma partener
Comentarii
La multi ani! 2018-03-27
De-asta intona Ciuvica seara La Chilia-n port.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1155
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22