Omagiu în fața Ambasadei Rusiei pentru cei dispăruți în tragedia de la Kemerovo - Rusia

Redactia | 28.03.2018

Miercuri seară este anunțată o acțiune în memoria celor dispăruți în tragedia din Kemerovo în fața Ambasadei Rusiei din București. Omagiul este organizat de Asociația Colectiv GTG 3010 și comunitățile Facebook Rezistența, Inițiativa România și Corupția ucide.

Pe aceeași temă

 

 

Cel puțin 64 de persoane, dintre care patruzeci și unu de copii, au fost uciși in mall-ul din orașul rus Kemerovo, în urma unui incendiu ale cărui cauze nu au fost încă stabilite.

 

Cele patru organizații anunță că pe trotuarul din fața Ambasadei Rusiei vor fi depuse flori și vor fi aprinse lumânări, în memoria celor dispăruți.

 

„Duminică un incendiu a izbucnit intr-un centru comercial din Kemerovo, Siberia. Până acum au fost declarate 64 de victime care au plătit cu viața, majoritatea copii. Bucureștiul știe cum este să trăiești o asemenea tragedie, am suferit și noi în octombrie 2015 când Clubul Colectiv a ars. Bucureștiul știe ce înseamnă suferința pentru sutele care și-au pierdut acolo oameni dragi, pentru noi toți, ceilalți, care asistăm neputincioși cum legile sunt incălcate sau eludate și acest lucru costă vieți omenești, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului anunțat miercuri seara în București, în fața ambasadei Rusiei, Şoseaua Kiseleff, Nr.6.

 

Pagina de facebook a comemorării

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22