Elliot Broidy, ”lobbyistul lui Dragnea”, război de intimidare a presei din România

Dora Vulcan | 02.04.2018

Sub titlul ”Cum m-a dat în judecată la Londra unul dintre fundraiserii președintelui Trump” jurnalistul Dan Tăpălagă anunță că a fost dat în judecată de avocații companiei deținute de Elliott Broidy.

Pe aceeași temă

 

 

Anunțul a fost făcut public printr-un comunicat transmis în mai multe redacții din România, că au inițiat procedurile legale împotriva sa și a HotNews.ro. 

 

”În comunicat, avocații Circinus (firma lui Broidy - n.r.) susțin că am publicat „o serie de articole defăimătoare despre dl.Elliot Broidy”. “Aceste articole recente și afirmațiile subsecvente conțin în același timp informații greșite, false, manipulatorii, precum și omisiuni grave, într-o manieră ce pare realizată cu obiectivul de a-i afecta D-lui Broidy reputația”, se mai arată în comunicatul semnat de Matthew S. Salerno, din partea casei de avocatură Latham&Watkins LLP”, scrie Tăpălagă în G4Media.ro., platforma media pe care a lansat-o între timp alături de fostul redactor șef de la Hotnews.ro, Cristian Pantazi.

 

Comunicatul, publicat vineri de Evenimentul Zilei și transmis de Antena3 în emisiunea Alexandrei Stoicescu, avertizează în final că “Dl. Broidy va continua cu aceeași determinare să se apere, atât ca persoană, cât și afacerile domniei sale, prin toate mijloacele legale posibile împotriva tuturor atacurilor false și defăimătoare, cu atât mai mult atunci când acestea pot genera pierderi pe o scară mai largă”.

 

Cu două zile înainte, Broidy acționase în instanță statul Qatar, pe care l-a acuzat că i-a spart conturile de mail ale sale și ale soției sale, mai scrie jurnalistul. 

 

Date fiind acuzațiile grave formulate de Broidy, spune Tăpălagă, ”vom relua mai jos toate informațiile despre afacerea Circinus în România, conținutul articolelor publicate și demersurile oficiale făcute pentru a lămuri legăturile dintre fundraiserul lui Donald Trump, Liviu Dragnea și contractele militare”.

 

Articolul integral în G4Media.ro.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22